Tehno
PRIVUKLI PAŽNJU SVJETSKIH TEHNOLOŠKIH MEDIJA

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u
Objavljeno 24. siječnja, 2020.
Tijekom sajma CES2020, koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem ‘‘Best of CES2020‘‘ i ‘‘Editor‘s Choice‘‘ nagrade.


Huawei FreeBuds 3 predstavljaju važan dio Huaweijeve audiostrategije i ponovo su privukli pozornost tržišta vrhunskog zvuka. Huawei FreeBuds 3 prve su open-fit TWS slušalice s active noise cancellation tehnologijom na svijetu. Opremljene Huaweijevim prvim vlastitim nosivim čipom Kirin A1, FreeBuds 3 donose korisnicima stabilnu i brzu vezu, odličnu kvalitetu te pametno reduciranje zvuka. Svjetlo dana ugledale su prošlog rujna na IFA-ji u Njemačkoj te su osvojile 11 medijskih nagrada.


Pocketnow je nagradio Huawei Watch GT 2 ‘‘Editor‘s Choice‘‘ nagradom za izvrsni dizajn i zaslon, precizno praćenje rada srca i iznimnu izdržljivost. Huawei Watch GT 2 također je opremljen Kirin A1 čipom, koji je razvio Huawei, a on integrira naprednu Bluetooth procesorsku jedinicu, moćnu jedinicu za obradu zvuka, aplikacijski procesor za štednju energije i neovisnu jedinicu za upravljanje napajanjem, omogućujući iznimno malu potrošnju energije i vijek trajanja baterije do dva tjedna. Huawei Watch GT 2 donosi više sportskih modova s bogatijim programima. Poboljšano je praćenje zdravstvenih i fitness-parametara te mogućnosti njihova upravljanja, pružajući u konačnici veću pažnju specifičnim detaljima za ljubitelje sporta i one koji nastoje živjeti kvalitetnije. M.R.
Možda ste propustili...

VEĆ DOKAZALI KOLIKO PAŽNJE POKLANJAJU PRIVATNOSTI

Viber najavio skorašnje uvođenje samouništavajućih poruka u chat

RECENZIJA: PREDATOR: HUNTING GROUNDS

Zabavna multiplayer igra temeljena na slavnom filmu

Najčitanije iz rubrike