TvObzor
HBO

Avenija 5 - nova humoristična serija s Hughom Laurijem
Objavljeno 24. siječnja, 2020.

Nova humoristična HBO serija "Avenija 5" (Avenue 5), s Hughom Laurijem u glavnoj ulozi, svoju je premijeru imala 20. siječnja na HBO GO-u, kao i na kanalu HBO. Serija je smještena 40 godina u budućnosti, u vrijeme kada putovanje u Sunčev sustav više nije znanstvena fantastika, nego rastući višemilijunski biznis.

Tvorac ove komedije o svemirskom turizmu je scenarist i izvršni producent Armando Iannucci (Potpredsjednica). Hugh Laurie glumi Ryana Clarka, kapetana svemirske krstarice Avenija 5. Uglađen, naizgled samouvjeren, kontroliran i privlačan, Ryan je čovjek kojeg želite na čelu u krizi. Josh Gad glumi Hermana Judda, milijardersko lice i ime iza Avenije 5 i cijelog brenda Judd, koji uključuje hotele, fitness klubove i svemirski turizam. Zach Woods je Matt Spencer, voditelj odnosa s klijentima. Nikki Amuka-Bird igra Rav Mulcair, voditeljicu Juddove kontrole misije na Zemlji. Rebecca Front je Karen Kelly, rođeni vođa, koja se ilegalno ukrcala na Aveniju 5 koristeći se sestrinpm neprenosivom kartom.

Svemirski kruzer Avenija 5 nudi gostima brojne luksuzne pogodnosti – gurmanske delicije, spa centar, vidikovce i satove joge. Na početku serije traje osmotjedno putovanje oko Saturna i sve djeluje kao da je u najboljem redu. Ipak, kruzer se iznenada suočava s tehničkim teškoćama. Ryan i njegova posada moraju umiriti nezadovoljne putnike i pronaći način kako izići na kraj s neočekivanim okolnostima – iako možda nisu sposobni za to.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike