Mozaik
TOP-LISTA PRODAJE

Mijin album “Sretan put”
i dalje na prvom mjestu
Objavljeno 23. siječnja, 2020.
Siječanj je već tradicionalno mjesec u kojemu se osvrćemo na prošlu godinu i donosimo odluke kako bismo sljedeću godinu učinili što boljom i uspješnijom. U tom duhu ne iznenađuje podatak da se kompilacija Croatije Recordsa "The Best of 2019" pozicionirala na visoko četvrto mjesto top-ljestvice prodaje domaćih izdanja. Ta kompilacija od dva CD-a donosi čak 42 najbolje pjesme iz 2019., a među njima mogu se poslušati hitovi poput "Dunavom" Željka Bebeka, "Čovjek bez adrese" Danijele Martinović, "Karta do prošlosti" Opće opasnosti, "U zagrljaju spašeni" u izvedbi Nele i Marka Kutlića, kao i Frankina pjesma "Ljubav, ništa više" i još mnoge, mnoge druge.

Koje su bile najizvođenije pjesme 2019., najprodavaniji albumi i najstreamaniji izvođači, doznat ćemo na dodjeli Top.HR Music Awards Hrvatske diskografske udruge i RTL Televizije koja će se održati 6. veljače u Hotelu Esplanade u Zagrebu.

Prvo mjesto tjedne top-ljestvice prodaje i dalje drži Mia Dimšić i njezin drugi album "Sretan put", na drugom je mjestu Domenicin "Ćiribu ćiriba", a "Dangerous Waters" J. R. Augusta vratio se među top tri albuma tjedna. Sva tri albuma potpisuje Croatia Records.

Album "Thanks For the Dance" Leonarda Cohena zadržao se na prvom mjestu top-ljestvice prodaje stranih izdanja. Album na naše tržište donosi diskografska kuća Menart. Na drugom je mjestu "Ghosteen" Nicka Cavea & The Bad Seeds, a Harry Styles i njegov odličan "Fine Line" dospio je na treće mjesto. T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike