Ekonomija
POČEO JE SEZONAC.HR

Nude više od 180 oglasa za posao
Objavljeno 22. siječnja, 2020.
Počeo je virtualni Sajam poslova u turizmu i sezoni u organizaciji vodećeg hrvatskog portala za zapošljavanje, MojPosao.net. i trajat će do 29. siječnja u ponoć. Kako navode s portala MojPosao virtualni sajam poslova dostupan je 0-24 korištenjem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase posve je jednostavna putem kratkog obrasca.
Ponuda poslova vrlo je raznolika, od konobara do programa pripravništva za hotelske menadžere. "U osam dana trajanja, sve zainteresirane očekuje više od 180 oglasa za posao. U pitanju su poslovi za stalno, ili sezonski u hotelima, restoranima, turističkim agencijama, trgovini, proizvodnji, ili nekom drugom uspješnom poslovnom subjektu", ističu s portala MojPosao.
Tvrtke izlagači koji zapošljavaju na Sajmu su: Le Meridien Lav, Jamnica, Tommy, Radisson Split, Lidl, Maistra, Liburnia Riviera Hoteli, Bluesun Hoteli, Zaton Holiday Resort, Hotel Katarina, Mlinar, Laguna Novigrad, Hoteli Cavtat, Pine Beach Pakoštane, Kaufland, Zagrebačka pivovara, Ribola, Svpetrvs Hoteli, Restoran 360, Dukat, Studenac, Dubrovački zalasci sunca, Restoran Giaxa, Cresanka, Lošinjska plovidba – turizam, Hoteli Njivice, Peronaldienst, Roan Camping Holidays, Metro, Lush, Adriatic.hr, Europcar, Hotel Mirari, Pastura, Coca-Cola, Jadranka turizam, Konzum, TUI Blue i Tisak.
"Ponuda poslova podijeljena je u četiri kategorije – Recepcija, domaćinstvo i administracija, Hrana&piće, spa, animacija i zabava, zatim Održavanje, sigurnost i proizvodnja te Prodaja, skladištenje i logistika. Velik broj oglasa odnosi se na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, animatora, pomoćnog osoblja u kuhinji, vozača, skladišnih radnika te prodavača u trgovini. Šarolika ponuda poslova odnosi se i na studente te strane radnike, a zanimljiva je i ponuda programa pripravništva za buduće hotelske menadžere. Potpuna ponuda poslova može se vidjeti na stranici Sajma, a na svakom od štandova izlagača/tvrtki zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije o radnim uvjetima, fotografije radnog okruženja, priče trenutačno zaposlenih, mogućnosti edukacije te ostale bitne informacije. Posebnost Sajma je i online chat koji svim zainteresiranim tražiteljima posla omogućuje direktnu komunikaciju sa željenim poslodavcem", naglašavaju s portala MojPosao.Z.Rupčić
Možda ste propustili...

POJAČANA POTRAŽNJA ZA ČIPOVIMA

U pandemiji porasla Samsungova dobit

UKLJUČILI SE U POMAGANJE NA POTRESIMA POGOĐENIM PODRUČJIMA

Meggle Hrvatska donirao je 23.900 litara trajnoga mlijeka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U 2021. OČEKUJU DOBRE REZULTATE

Parketari i u koroni bilježe rast izvoza

2

NISKE TEMPERATURE ŠTITE OD NAMETNIKA

Hladnoća i snijeg su usjevima dobro došli

3

UKLJUČILI SE U POMAGANJE NA POTRESIMA POGOĐENIM PODRUČJIMA

Meggle Hrvatska donirao je 23.900 litara trajnoga mlijeka