Sport
BELIŠĆANI NA OKUPU

U svlačionici ima i nekih novih lica
Objavljeno 21. siječnja, 2020.
Krajem prošloga tjedna na Gradskom stadionu trener Davor Rupnik sa svojim pomoćnicima obavio je prozivku nogometaša Belišća i odmah potom odrađen je prvi trening kojim je označen početak priprema za proljetni dio sezone u Trećoj HNL "istok".


Svi oni koji treniraju pod Rupnikovom paskom pokušat će radom i u prijateljskim utakmicama te zalaganjem i znanjem nametnuti se stručnom stožeru za ulazak u prvu momčad kojoj je na proljeće cilj zasjesti na vrh poretka i utrku završiti na "jedinici", ispred najvećeg konkurenta Marsonije.


Na prvom okupljanju u 2020. godini predsjednik Ivan Jurković, direktor Branko Kaptalan i tajnik Darko Novoselnik pozdravili su sve u svlačionici i još jednom ponovili kako je želja i ambicija kluba osvajanje prvog mjesta na trećeligaškom istoku te da se kvalifikacijama pokuša izboriti ulazak u Drugu HNL.


Na prvim ovogodišnjim treninzima ima promjena u odnosu prema jeseni, nema Karla Išasegija koji se priprema s Osijekom II, a u Belišće su došli Filip Radovanović i Sven Uglik. Ima i mladih igrača iz Valpovštine i Miholjštine koji su se iskazali u pripremnoj utakmici upravo protiv Belišća. Tek nakon priprema trener Rupnik će sa svojim pomoćnicima odlučiti hoće li netko od njih ostati među crvenima ili će biti vraćeni u sredine iz kojih su došli, ali i dalje biti praćeni u svom razvoju od trenera iz NK-a Belišće.
Na prvom okupljanju bilo je 28 igrača, Mario Žaja opravdao je svoj izostanak, a Zoran Ratković još nije odlučio hoće li i dalje igrati ili se posvetiti trenerskom pozivu. Trener Rupnik najavio je odigravanje od osam do deset prijateljskih utakmica i u prvom ciklusu priprema dva treninga dnevno. Za proljetni dio sezone s pripremama su počeli Marin Stanić, Mislav Čamić, Mario Žaja, Jurica Barišić, Ivan Lacković, Tomislav Milić, Luka Pačar, Filip Radovanović, Benjamin Ždinjak, Domagoj Damjanović, Luka Agatić, Dominik Klanjšček, Dino Paulić, Bruno Stupar, Marko Jakovčević, Sven Uglik, Antonio Rosandić, Stjepan Poljak, Ivan Jakić, Luka Harkanovac, Lovro Anić, Bruno Damjanović, Ivan Brkić, Josip Hajduković, Patrik Vidaković, Nikola Živković, Stjepan Sklizović i Karlo Bokanović. Z. Kaptalan
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike