Sport
MILAN SLAVI HRVATSKOG NOGOMETAŠA

Rebić ušao u 46. minuti i s dva pogotka srušio Udinese
Objavljeno 20. siječnja, 2020.
Strpljivo je sjedio na klupi i čekao svoju priliku. Ne samo u nedjeljnoj utakmici, nego od početka sezone. A onda je ušao u igru i eksplodirao, zabio je dva pogotka i donio Milanu pobjedu. Strpljiv i eksplozivan bio je naš Ante Rebić, kojemu su ovo prvi prvenstveni pogoci u dresu talijanskog kluba.

- Ante Rebiiiiiiiic - skandirali su na kraju susreta navijači Milana iz sveg glasa na San Siru. Pjevali su i skandirali čovjeku koji im je ostavio sva tri boda kući u 20. kolu talijanske Serie A.

Milan je na poluvremenu gubio 1:0 od Udinesea, a onda je trener Rossonera Stefano Pioli od početka drugog dijela na travnjak poslao hrvatskog nogometnog reprezentativca. Rebiću nije trebalo mnogo da opravda povjerenje, u 48. minuti zabio je za 1:1 i vratio Milan u igru. Francuz Theo Hernandez donio je vodstvo domaćinu u 72. minuti, ali u 85. Kevin Lasagna izjednačio je na 2:2. Mirisalo je na remi, ali u 93. minuti Rebić je "zapalio" San Siro. U posljednjoj akciji na utakmici, hrvatski nogometaš primio je loptu na 20-ak metara, na rubu kaznenog prostora "lažnjakom" je prevario braniča Udinesea, i s 15-ak metara preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut za 3:2 i osmu ovosezonsku pobjedu Milana, koji je skupio 28 bodova i u sredini je poretka elitnog talijanskog nogometnog razreda. I. Li.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana