Sport
TRILER SUSRET

Lovile zaostatak, pa su na kraju ulovile dva boda
Objavljeno 19. siječnja, 2020.
Kada ove sezone međusobno igraju odbojkašice Osijeka i splitskih Brda, neizvjesnost je zajamčena. Još u prvom dijelu Superlige, u Splitu su domaće slavile nakon pet setova. Osječanke su potom uzvratile pobjedom 3:1 u sklopu osmine finala Kupa, a sada su i u borbi za bodove uzvratile istom mjerom. Nakon 111 minuta i dvostrukog zaostatka, sastav Miroslava Đekića uspio je doći do pobjede i dva boda. Ona su itekako vrijedna jer se prenose u sljedeću grupnu fazu gdje bismo mogli vidjeti još dva slična ogleda ovih suparnica.
Kako su Splićanke otvorile utakmicu, izgledalo je da će uzeti i više od boda u Gradskom vrtu. No, domaće su pronašle put povratka, nakon 0:1 i 1:2 u setovima, uvjerljivo su došle do izjednačenja. A dominacija je bila i u odlučujućem setu, kad je manja kriza uspješno prevladana.

- Pokušao sam igračice malo rasteretiti pritiska s obzirom na to da su u igri bili bodovi koji se prenose za dalje. Očito da je postojao, posebno u prvom setu, gdje nismo postojali na parketu. No, znali smo se vratiti i pronaći put do pobjede. U zadnjem setu poveli smo 8:3, nakratko smo popustili i dopustili četiri uzastopna poena Brdima. Ostali smo čvrsti, zato nisam nezadovoljan što nismo uzeli puni plijen, pobjeda je najvažnija - kaže trener osječkih odbojkašica. N.B.
OSIJEK       3

BRDA       2

OSIJEK - Mala dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 150. Suci: Bingula i Vedriš.

OSIJEK: Kainz, Kolobarić, Ubavić, Karatović, Lovrić, Krivić, Grahovac, Merkaš, Dugandžić, Žulj, Jurić, Lizatović, Rajndl, Gajić.

BRDA: Maretić, Šuta, Kolarić, Katunarić, Jelić, Vukasović, Maretić, Klarić, Brkan, Bogdanović.

REZULTAT PO SETOVIMA: 18:25, 25:20, 22:25, 25:14, 15:9
Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku