Osijek
STRUČNO USAVRŠAVANJE

Doživljajno učenje za novi pristup odgojitelja
Objavljeno 20. siječnja, 2020.
EOS Centar za doživljajnu i relacijsku pedagogiju, u partnerstvu s udrugom ISKRA waldorfska inicijativa i Dječjim vrtićem Osijek, te u suradnji s Gradom Osijekom, organizira stručno usavršavanje pod nazivom “Doživljajno učenje - učenje svim osjetilima: senzorni razvoj kao temelj razvoja osobnosti” od siječnja do prosinca ove godine. Riječ je o verificiranom studijskom ciklusu, bodovanom od Agencije za odgoj i obrazovanje.

“Stručno usavršavanje zamišljeno je u obliku jednogodišnjeg studijskog ciklusa od deset vikend-modula. Program je namijenjen odgojiteljima djece rane i predškolske dobi, učiteljima razredne nastave, stručnim suradnicima - pedagozima, psiholozima, knjižničarima i edukacijskim rehabilitatorima - te studentima završnih godina pedagoško-psiholoških smjerova”, poručuju organizatori.

Autorica i predavač je prof dr. sc. Slavica Bašić, prof. pedagogije i psihologije, doktor pedagoških znanosti sa specijalizacijama u tradicionalnim i suvremenim koncepcijama odgoja i obrazovanja, u logoterapiji i egzistencijalnoj analizi, geštalt pedagogiji, umirovljena je sveučilišna profesorica u trajnom zvanju. Radionice i praktikume vode umjetnički terapeuti, zdravstvena pedagoginja, euritmist/ica, odgojiteljice/učiteljice (iz Hrvatske i inozemstva).

Kotizacija po osobi za jedan modul iznosi 400 kn, odnosno 4000 kuna za cjelokupni ciklus od deset modula. U cijenu su uključeni nastavni materijali u elektroničkom obliku, materijali za radionice/praktikum i osvježenje u pauzama. Prvi seminar predviđen je za 24. i 25. siječnja 2020., a prijave su otvorene do 15. siječnja.
I. Solar
Možda ste propustili...

U POVODU 1. MEĐUNARODNOG DANA SVIJESTI O GUBICIMA I BACANJU HRANE

Poražavajuci podaci: Čak 53 posto hrane bacaju kućanstva u urbanim područjima

GRAD POVEĆAO BUDŽET PREDŠKOLSKOJ USTANOVI

Vrtići zbog pandemije “potonuli” za tri mil. kn

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana