Osijek
HUMANITARNA UDRUGA RIJEKA LJUBAVI

Podjela paketa života za obitelji u potrebi
Objavljeno 20. siječnja, 2020.
“Na veliku radost Humanitarne udruge ‘Rijeke ljubavi’ i svih naših korisnika i ovaj mjesec uspjeli smo složiti tako željene pakete za oko 2100 članova obitelji u socijalnoj potrebi”, ističe Štefica Čučak, predsjednica udruge.

Paket života sadržavat će 16 proizvoda u vrijednosti od 186 kuna, zahvaljujući Kanaanu iz Donjeg Miholjca, Velpro-centru d.o.o., anonimnom donatoru iz Zagreba, koji svakoga mjeseca razveseli korisnike s donacijom, Konzumu na razini Osječko-baranjske županije sa svojih devet poslovnica,

SPAR-u Hrvatska koji preko aplikacije Banka hrane svakodnevno donira kruh, financijskoj potpori anonimnih donatora iz iseljeništva i mnogih Osječana.

Podjela paketa života počinje u utorak, 21. siječnja, od 10 do 13 sati, a potom i svaki sljedeći radni dan do isteka zaliha. Paralelno s podjelom paketa vozit će se starim, bolesnim i invalidnim korisnicima u njihove domove.

Iz Humanitarne udruge ‘’Rijeka ljubavi” mole korisnike da ne stvaraju velike redove i gužvu jer će se paketi dijeliti do kraja mjeseca. Zahvaljujući dobročiniteljima, podijelit će se i oko 100 slatko-slanih paketića, i to u utorak, 21. siječnja, od 12 do 13 sati. D. Pejić
Možda ste propustili...

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR NA OSJEČKOM NEBU

Prvi avioturisti, iz Danske, u eskadrili kružili nad gradom

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA:

Ivanovac će dobiti školsku dvoranu

OD RUJNA U ORGANIZACIJI ŽUPANIJE

Besplatne edukacije za poduzetnike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RADOVI NA RASKRIŽJU HUTTLEROVE I HADRIJANOVE

Do KBC-a i Hitne
obilaznim putem

2

MOGU LI TETOVAŽE U POSLOVNI SVIJET?

Zbog tetovaža ljudima su pristupačniji i zanimljiviji

3

NESREĆA KOD ŠKOLE NA SJENJAKU

Biciklom je naletio na dijete, umjesto da pomogne - pobjegao