Mozaik
11. SAJAM VJENČANJA ODRŽAN U TC PORTANOVA

Bogata ponuda za mladence i revija s humanitarnom notom
Objavljeno 20. siječnja, 2020.
Na reviji vjenčanica sudjelovala su i brojna poznata osječka lica iz medija

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa za sve one koji će uskoro reći sudbonosno ‘da‘, a iznimka nije bio ni proteklog vikenda kada su se svi budući mladenci, ali i ostala zainteresirana publika okupili na 11. Sajmu vjenčanja u TC Portanova.

Sajam je ove godine ugostio više od 60 izlagača iz Hrvatske, mahom iz Slavonije, što je pokazatelj kako Sajam vjenčanja Osijek iz godine u godinu podupire razvoj i unaprjeđivanje domaćeg obrtništva iz branše vjenčanja, kaže Andrea Bolješić, voditeljica projekta Sajam vjenčanja Osijek.

- Ako se osvrnemo na početke ove najveće manifestacije vjenčane tematike u Slavoniji, možemo vidjeti da kako je rastao osječki Sajam vjenčanja, tako su rasli i mnogi naši izlagači, što se vidi i po kvaliteti njihove usluge, ali i prezentacijske djelatnosti koja je na sve zavidnijem nivou. Inače, Sajam vjenčanja u Osijeku proteklog vikenda posjetilo je oko 5000 posjetitelja, što pokazuje da su vjenčanja još uvijek ‘in‘ - ističe Bolješić i najavljuje vrhunac sezone u Areni Zagreb, na ondašnjem Sajmu vjenčanja, najvećoj manifestaciji vjenčane tematike u cijeloj regiji, koja će okupiti više od 200 izlagača iz vjenčane industrije.

Humanitarni karakter
Brojni domaći izlagači pripremili su prošlog vikenda u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Posjetitelji su mogli uživati u raznovrsnoj ponudi, interaktivnim radionicama, degustaciji slastica te atraktivnim sajamskim popustima uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Ono što svakako treba istaknuti je da osječki sajam ima humanitarni karakter pa je već treću godinu njegovo humanitarno djelovanje usmjereno prema Udruzi obitelji djece s autizmom "DAR" iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi su posjetitelji na sajmu mogli podržati nekoliko projekata udruge, na čemu je svima zahvalila dopredsjednica Udruge Emilija Prgomet.

- Prikupljena sredstva jako će nam pomoći u daljnjem radu, osobito stoga što provodimo različite aktivnosti kojima nastojimo osigurati našoj djeci što veću podršku u rastu i razvoju - zaključila je Prgomet.

Poznata lica
Svoj su obol humanitarnom dijelu revije dala i brojna poznata osječka lica, poput glumica Ivane Vukićević i Petre Cicvarić, nogometaša Aljoše Vojnovića, kondicijskog trenera Marka Kutleše, glazbenika Nere Mamić i Mateja Podgoršćaka te kantautorice Aklee Neon. Na modnoj je pisti pomalo već iskusna naša glazbenica Nera Mamić, kojoj je ovo bilo treće sudjelovanje na reviji, a kao i dosad, vrlo se rado odazvala pozivu.

- Za mene je ovo već vrlo poznat teren s obzirom na to da sam prvi put reviju nosila s Brevisicama, drugi put sam sudjelovala pretprošle godine, a kao i dosad upravo me ovaj humanitarni dio posebno oduševljava - dodaje Nera, a jednako oduševljenje, iako sudjeluje prvi put, dijeli i glumica Ivana Vukićević.

- Izuzetno sam sretna zbog svog sudjelovanja, do kojeg je došlo preko mog kazališta Branka Mihaljevića, jer sam tek naknadno doznala da je humanitarnog karaktera, zbog čega sam posebno oduševljena. Ovo je moja prva revija i dojmovi su predivni, prije svega zbog divnih ljudi koji su sudjelovali u organizaciji - ističe Vukićević.

Ema Nenadić
izlagači
BILO IH JE VIŠE OD 60,

MAHOM IZ SLAVONIJE
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike