Regija
SLJEDEĆE GODINE PROSLAVLJAJU 90 GODINA OSNUTKA

DVD Jelisavac bez prijavljenog požara
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
JELISAVAC

Najstarija udruga u mjestu Jelisavac, Dobrovoljno vatrogasno društvo, godinu je započelo svečanom sjednicom na kojoj je istaknuto kako i dalje nastavljaju s uhodanim aktivnostima te animacijom novih članova.

- Mi godinama vrlo dobro radimo na preventivi jer prošle godine nismo imali ni jedan zabilježeni požar. S druge strane, ulažemo mnogo u infrastrukturu, uveli smo grijanje u naš dom, uredili prostorije i postavili tendu - rekao je predsjednik DVD-a Jelisavac Darko Kuric i dodao da u ovoj godini već razmišljaju o sljedećoj, jer slijedi im proslava 90 godina od osnutka. Predsjednik Vatrogasne zajednice Našica Vlatko Gašić istaknuo je da Grad Našice preko njihove zajednice posljednjih nekoliko godina uzastopce povećava financijska sredstva za vatrogasce. U ovoj je godini, kao i u prošloj, tako izdvojeno 5000 kuna više, ukupno 30.000 kuna za 2020. godinu. Drugu važnu vijest prenio je Franjo Kanđera, uime gradonačelnika Našica Josipa Miletića, najavivši kupnju novog kombi-vozila.

Na skupštini su dodijeljene i spomenice za 40 godina rada vatrogascima Antunu Brišu i Darku Kuricu, a još dvije zahvalnice za izražene aktivnosti u organiziranju rada dobila su braća Marenjak, Goran i Matej. I.Ć.
Možda ste propustili...

UPRAVA I ČLANOVI DVD-A STIPANOVCI IMAJU RAZLOGA ZA PONOS

Čak 3 ekipe, od toga dvije ženske, ići će na državno natjecanje

EKONOMSKA ŠKOLA FORMIRAT ĆE SINERGIJSKO RAZVOJNI CENTAR

Razvoj poduzetničkih vještina mladih i dugotrajno nezaposlenih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KASNI DOVRŠETAK PROJEKATA

Otok sportova bi trebao biti gotov do ovoga ljeta

2

IAKO JE DO KALENDARSKOG PROLJEĆA JOŠ DOSTA

Pazite, krpelji su sve aktivniji!

3

STIGLA NAJLJEPŠA ČESTITKA UDRUZI KARAŠICKA REPUBLIKA

Ministarstvo im odobrilo projekt u kojemu će biti i prvih zapošljavanja