Tehno
PHILIPS 243B9

Novi monitor za ured štedi energiju
Objavljeno 17. siječnja, 2020.
Opremljen USB-C docking postajom, superbrzim USB 3.2. utorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom, ovaj 24-inčni (60.5 cm) monitor dizajniran je tako da pruži jednostavnost, a opet veću produktivnost na radnom mjestu, monitor osigurava udobnost korisnika i smanjeni štetni utjecaj na okoliš zahvaljujući svojem SmartErgo Base postolju, PowerSensor opcijom za uštedu energije i pakiranjem koje se može reciklirati u cijelosti.

Dizajniran s ciljem osiguranja jednostavnosti i lakoće korištenja, novi Philips 243B9 monitor korisnicima nudi brzinu i fleksibilnost USB-C docking postaje uz zadržavanje snage. Uz pomoć samo jedno tankog i reverzibilnog priključka, korisnici mogu puniti svoj laptop, gledati videa u visokoj rezoluciji i prenositi podatke viskom brzinom. Ovaj monitor dolazi i s HDMI utorom, što znači da korisnici mogu uživati u visoko kvalitetnom digitalnom videosadržaju te audiozvuku prenesenom preko samo jednog kabela iz AV izvora, uključujući DVD playere, videokamere ili računala. Opremljen je s nekoliko tehnologija koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu slike koja ne šteti očima. IPS tehnologija pruža ekstra široke kutove gledanja te oštre i svijetle slike, a Full HD rezolucija donosi još više detalja i jasnoću slike. Uz to, zahvaljujući LowBlue opciji, monitor ne šteti očima korisnika. Podesivo postolje omogućuje ergonomsku udobnost kao i jednostavno upravljanje i pospremanje kabela. Kao dodatak udobnosti, odličnim performansama i fleksibilnosti, novi Philips monitor je i energetski učinkovit i u skladu s više ekoloških standarda i certifikata, uključujući EnergyStar 7.0, TCO Edge i RoHS. Ugrađeni Power Sensor automatski detektira korisnikovu prisutnost i sukladno tome prilagođava svjetlinu monitora za uštedu energije i do 80 posto, a Zero Power prekidač osigurava nultu potrošnju energije i dodatno smanjuje ugljični otisak monitora. S kućištem bez PVC/BFR, te bez žive i olova, koristi i 85 posto recikliranu plastiku i ambalažni materijal koji se može reciklirati u cijelosti.

Philips 243B9 monitor dostupan je od siječnja 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1629 kuna (bez PDV-a). M.R.

Možda ste propustili...