TvObzor
NOVA HIT-SERIJA NA NATIONAL GEOGRAPHICU

Nova sezona “Divljih pustolovina slavnih s Bearom Gryllsom”
Objavljeno 17. siječnja, 2020.
Prva epizoda bit će premijerno prikazana 19. siječnja, u 22 sata

Avanturist, pustolov, umjetnik u preživljavanju i televizijska zvijezda Bear Grylls vraća se u divljinu s omiljenim holivudskim zvijezdama u novoj sezoni pustolovne serije Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom. U ovoj napetoj sezoni svjetski proslavljeni pustolov vratit će se svojim divljim korijenima i donijeti mnoštvo nikada ranije viđenih akcija, majstorija i vratolomija koje će vas ostaviti bez daha. Serija će početi s emitiranjem 19. siječnja, u 22 sata, na National Geographicu.

U novoj sezoni gledatelji će moći vidjeti Gryllsa koji će se udružiti s nekoliko zabavnih superzvijezda u pokušaju probijanja vlastitih granica izdržljivosti. Daleko za sobom ostavit će civilizaciju i uputiti se na neočekivano putovanje kroz neke od najekstremnijih okoliša na Zemlji.

“Ekipa serije Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom vrlo je uzbuđena što je naša pustolovna serija u petoj sezoni pronašla dom na programu National Geographic”, izjavio je Grylls. “Vrlo sam ponosan što su sve zvijezde s holivudske A-liste koje su mi se pridružile na putovanjima kroz divljinu doživjele tako pozitivno iskustvo. To je upravo ono što divljina čini: odvodi nas do ruba kako bi nagradila našu hrabrosti i predanost, i dala nam osjećaj ponosa koji nema cijenu”.

Gosti tjednih epizoda uključuju izvanredan izbor zvijezda koje su za sobom ostavile gradske pločnike i odvažile se na izlet izvan utabanih staza kako bi se okušale u preživljavanju u divljini. Oskarovka Brie Larson – sama Kapetanica Marvel – pobjegla je holivudskim paparazzijima i otkrila svoje (nadljudske) moći tijekom pohoda po džungli, šumi mangrova i močvari te se odvažila na skok iz helikoptera u vodu punu morskih pasa. Nagrađivani glumac i plesač Channing Tatum skupio je dodatnu snagu i vraća se na još jednu rundu s Gryllsom, koji zna kako ovog holivudskog zavodnika staviti na još veću kušnju.

Nova sezona odvodi gledatelje na udaljene lokacije diljem svijeta, uključujući šume mangrova pune krokodila u Panami, podvodne špilje na Sardiniji, i duboke pukotine na najvećem ledenjaku na Islandu te goruće pustinjske kanjone u Arizoni. Ove neustrašive zvijezde moraju se suočiti sa svojim najdubljim strahovima i uhvatiti se u koštac sa svime i svačime, od divljih životinja do rappelinga na stijenama, i sve to u nekim od najnepristupačnijih divljina na svijetu.

Jednom kad stignu u ta daleka područja, a prije nego njihova pustolovina završi, sudionici se moraju znati osloniti na svoju intuiciju, tehnike preživljavanja u divljini i puku ustrajnost. (N.K.)n

Nikola Kučar
SLAVNE OSOBE NA RUBU IZDRŽLJIVOSTI
U novoj sezoni gostovat će sljedeće superzvijezde: Alex Honnold – profesionalni penjač po stijenama i prvi penjač koji se sam popeo na stijenu od 900 m El Capitan, u Nacionalnom parku Yosemite (Free Solo), Armie Hammer – glumac nominiran za Zlatni globus (Skrivena ljubav, On the Basis of Sex, Društvena mreža), Brie Larson – glumica, dobitnica Akademijine nagrade (Kapetanica Marvel, Soba, Unicorn Store), Bobby Bones – voditelj na američkom radiju (The Bobby Bones Show), pobjednik 27. američke sezone Plesa sa zvijezdama, Cara Delevingne – svjetski poznati model, moćna influencerica i nagrađivana glumica (Valerian i grad tisuću planeta, Odred otpisanih, Gradovi na papiru), Channing Tatum – nagrađivani glumac i plesač (Foxcatcher, 21 Jump Street, Čarobni Mike), Dave Bautista – zvijezda akcijskh filmova i nekadašnji profesionalni hrvač (Osvetnici: Završnica, Stuber, Čuvari galaksije), Joel McHale – glumac, komičar i radijski voditelj nominiran za nagradu Emmy (Klub otpisanih, Santa Clarita Diet, The Soup), Rob Riggle – glumac i komičar (Night School, Rob Riggle’s Ski Master Academy, 21 Jump Street) i Zachary Quinto – glumac nominiran za nagradu Emmy (Američka horor priča, Zvjezdane staze: S one strane, NOS4A2).
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike