Osijek
MENTALNI TRENING

Mala knjiga potiče na velike promjene
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u petak, 17. siječnja, u 18 sati, organizira predstavljanje knjige pod nazivom “Mala knjiga velikih promjena” autora Igora Čerenšeka, mag. psych. Predstavljanje će se održati u prostoru American Cornera GISKO-a (Europska avenija 24).

U knjizi “Mala knjiga velikih promjena” svaka promjena i svaka odluka dolaze s obrazloženjem te konkretnim savjetom i akcijom kako odluku provesti u djelo. Ova knjiga zato nije za čitanje, nego je priručnik koji potiče na djelovanje. Sastavljena je od odluka nekoliko stotina ljudi koji žele svoj život živjeti sretniji i zadovoljniji sobom. Knjiga je podijeljena u tri poglavlja koja predstavljaju tri važna odnosa u našim životima: odnos sa sobom, odnos s drugima i odnos sa životom. Svaki od tih odnosa obilježava naš život i utječe na nas, pa su tako i odluke koje živimo i ulaganja koja dajemo u te odnose presudni za kvalitetu našeg života i osjećaj sreće i ispunjenosti u svakodnevici.

Igor Čerenšek osnivač je i vlasnik zaštićenog brenda Mentalni trening. Bio je sudionik Olimpijskih igara u Ateni 2004. te član plivačke reprezentacije. Za vrijeme studija u SAD-u počeo je sastavljanje koncepta Mentalnog treninga te ga je od 2008. godine počeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i svima ostalima koji žele ostvariti vlastitu izvrsnost. Danas radi kao predavač i motivacijski govornik. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IVICA ŠKOJO, POČASNI KONZUL SR NJEMAČKE

Gotovo svaki dan netko zatreba konzulovu pomoć

2

U PROŠLOJ GODINI NEŠKODLJIVO ZBRINUTE STOTINE LEŠINA

Među uginulim životinjama ježevi, zečevi, ptice, riba...

3

ŠTEBIHOVI OŽIVILI OBJEKT U TVRĐI

Na ukusan kebab u kiosk Na stanici