Mozaik
NASTUPAJU 9. VELJAČE U DVORANI LISINSKI

Japanski bubnjari Kodo u Zagrebu
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
Japanski bubnjari Kodo nastupit će 9. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, gdje će izvesti novi program "Legacy", najavljen kao spektakularan spoj nekih od njihovih najpopularnijih materijala i novog opusa. Bubnjarski sastav Kodo, čije ime znači "kucanje srca", majstori su te forme koji su drevnu japansku kulturu katapultirali ravno u 21. stoljeće. Od svog osnutka 1981., ansambl Kodo održao je više od šest tisuća nastupa u 50 zemalja diljem svijeta.

"Legendarna bubnjarska atrakcija Kodo već 40 godina ‘tutnji‘ svijetom ostavljajući publiku bez daha", stoji u najavi. Njihovi divovski bubnjevi otvaraju i otkrivaju riznicu čudesne slike i zvuka koju su stvarali tijekom skoro 40 godina svjetskih turneja.

U Lisinski dolaze s novom predstavom "Legacy", koja kombinira neke od njihovih najpopularnijih materijala i novi opus, koji se koncentrira na beskrajnim mogućnostima njihova bubnjanja.

"Legendarni japanski bubnjari vraćaju se svojim korijenima s ‘Legacy‘, fizički zadivljujućom i glazbeno senzacionalnom predstavom u kojoj se njihovi golemi bubnjevi postavljaju na sredinu pozornice i prerađuje bogata riznica njihovih karakterističnih glazbenih materijala nastalih tijekom skoro 40 godina međunarodnih turneja", stoji u najavi. Ulaznice po cijeno od 250 do 350 kuna u prodaji su u Lisinskom. H/T.K.
Možda ste propustili...

LEGENDA PONOVNO U HRVATSKOJ

Tom Jones stiže u Opatiju!

ŠIMA JOVANOVAC I PRIJATELJI NASTUPAJU 18. VELJAČE

“Šimunovo” u HNK-u Osijek proslava je 55 godina karijere

KONTROVERZNA I VAŽNA TEMA PREMA ISTINITOJ PRIČI

Film "Bogu hvala" od 20.2. u našima kinima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

53. MLADOST I LJEPOTA SLAVONIJE

Na Reviji djevojaka, snaša i momaka odabrani najbolji

2

TRAGEDIJA

Umrla mlada Disneyeva glumica

3

MATE BULIĆ U DVORANI GRADSKI VRT 22. VELJAČE

U Osijeku gosti Slavonia band, Stapić, Šima i Štef!