Mozaik
NASTUPAJU 9. VELJAČE U DVORANI LISINSKI

Japanski bubnjari Kodo u Zagrebu
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
Japanski bubnjari Kodo nastupit će 9. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, gdje će izvesti novi program "Legacy", najavljen kao spektakularan spoj nekih od njihovih najpopularnijih materijala i novog opusa. Bubnjarski sastav Kodo, čije ime znači "kucanje srca", majstori su te forme koji su drevnu japansku kulturu katapultirali ravno u 21. stoljeće. Od svog osnutka 1981., ansambl Kodo održao je više od šest tisuća nastupa u 50 zemalja diljem svijeta.

"Legendarna bubnjarska atrakcija Kodo već 40 godina ‘tutnji‘ svijetom ostavljajući publiku bez daha", stoji u najavi. Njihovi divovski bubnjevi otvaraju i otkrivaju riznicu čudesne slike i zvuka koju su stvarali tijekom skoro 40 godina svjetskih turneja.

U Lisinski dolaze s novom predstavom "Legacy", koja kombinira neke od njihovih najpopularnijih materijala i novi opus, koji se koncentrira na beskrajnim mogućnostima njihova bubnjanja.

"Legendarni japanski bubnjari vraćaju se svojim korijenima s ‘Legacy‘, fizički zadivljujućom i glazbeno senzacionalnom predstavom u kojoj se njihovi golemi bubnjevi postavljaju na sredinu pozornice i prerađuje bogata riznica njihovih karakterističnih glazbenih materijala nastalih tijekom skoro 40 godina međunarodnih turneja", stoji u najavi. Ulaznice po cijeno od 250 do 350 kuna u prodaji su u Lisinskom. H/T.K.
Možda ste propustili...

KONCERTNO SU PREDSTAVILI SVOJE NOVE PJESME

Grupa Vatra napokon na pozornici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U SKLOPU VUKOVARSKOG ETNOSAJMA

Susret folklornih društava
“Dunav svome gradu”

2

ZÜRICH FILM FESTIVAL ODRŽAVA SE U SVOM PUNOM OBUJMU

Binoche će dobiti Golden Icon Award, a Depp donosi svoj film o The Poguesima

3

HR TOP 40 LISTA SINGLOVA

Mijin “Sretan put” na drugom mjestu