Mozaik
ŠESTI SINGL U POP-IZRIČAJU

Delač i ZETZ izdali novi singl “Previše sam tvoj”
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
Novi album poznatog osječkog vokala trebao bi ugledati svjetlo dana krajem svibnja, a najavljeno je i posebno iznenađenje

Nakon iznimnog uspjeha koji su postigli pjesmom "U ritmu ljubavi", Igor Delač i ZETZ pripremili su novi singl "Previše sam tvoj". Pjesma je prožeta energičnim ritmom, vedrom atmosferom i zaraznom melodijom. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), a za aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan je Ivan Zečić - ZETZ.

Pjesma "Previše sam tvoj" Igorov je šesti singl u novom pop-glazbenom izričaju kojim najavljuje skori izlazak albuma. Album bi trebao ugledati svjetlo dana krajem svibnja. Na njemu će se, osim poznatih hitova ("Budan", "Ljubav", "Istina u tami", "U ritmu ljubavi" i "U krvi si"), naći i nekoliko novih, još neobjavljenih pjesama. Osim toga, Igor za album priprema i posebno iznenađenje koje će sigurno izazvati pozornost javnosti.

Nova suradnja
- Izuzetno mi je drago što Vam mogu predstaviti novi singl "Previše sam tvoj", koji izvodim u suradnji s mojim autorom i producentom ZETZ-om. Prošle smo godine s pjesmom "U ritmu ljubavi" nastupili na CMC festivalu u Vodicama. Publika i radijski eter odlično su prihvatili našu suradnju te smo odlučili da to moramo što prije ponoviti. Pjesma "Previše sam tvoj" na prvu nas je "zapalila". Ritam koji tjera na ples i zarazna melodija bili su glavni okidač za odluku o našoj novoj suradnji. Vjerujemo da će i ova pjesma biti jednako dobro primljena te da će ponoviti, a možda i nadmašiti naš prethodni uspjeh. Ljestvicu smo postavili visoko jer je pjesma "U ritmu ljubavi" oborila sve rekorde radijskog emitiranja. U prvih mjesec dana u eteru je zasvirala više od 2500 puta. Takvom čudesnom brojkom na našoj glazbenoj sceni samo se rijetki mogu pohvaliti. Zbog toga smo shvatili da naša kemija i energija dopire do slušatelja i da im moramo pružiti nešto novo. Krajem svibnja planiramo objavljivanje albuma za koji pripremamo nekoliko svježih pjesama. Vjerujem da će moja draga publika biti zadovoljna. Na kraju moram najaviti i još jednu nadolazeću suradnju, koja će, vjerujem, za sve biti ugodno iznenađenje - rekao nam je Igor Delač.

Ivan Zečić - ZETZ mladi je glazbenik i producent koji s Igorom uspješno surađuje protekle dvije godine. Sve pjesme koje je komponirao i producirao za Igora osvojile su vrh nacionalne top-liste HR Top 40.

Režirao spot
Nakon suradnje s Igorom Delačem ZETZ planira nastaviti samostalnu izvođačku karijeru i surađivati s drugim izvođačima s domaće glazbene scene. Uz glazbenu produkciju, ZETZ se pobrinuo i za spot pjesme "Previše sam tvoj". Odlučio se okušati u ulozi redatelja i videoproducenta. Spot je sniman u ZETZ-ovu novom glazbenom studiju te na raznim lokacijama u Zagrebu.

- Paralelno sam uređivao novi studio "Hit Factory" te radio na pjesmama za Igora i "Pravila Igre". Htio sam da sve bude tip-top, pa sam zaokupljen poslom zaboravio na vrijeme. Upravo kada sam trebao proslaviti prvo mjesto na HR top 40 s grupom "Pravila Igre", shvatio sam da nam nitko ne može u roku isporučiti spot za pjesmu "Previše sam tvoj". Tog trena počela je avantura. Učenje, osmišljanje spota, snimanje, montaža itd. Nakon burnih nekoliko tjedana, spot je konačno gotov, a ja jedva čekam svoj neplanirani spot prvijenac podijeliti s publikom. Haha… Nakon toga konačno na red dolaze vlastite pjesme. Napisao sam puno dobrih pjesama, no za njih još nisam našao prave pjevače. Pjesma, glas i karakter pjevača moraju se poklopiti. Zato ovim putem pozivam sve mlade pjevače i pjevačice (i one koji se tako osjećaju) da mi se slobodno jave. Tko zna, možda je baš netko od njih nova zvijezda kojoj se smiješe brojni hitovi i 1. mjesta na top-listama. Igor Delač se inače rekreativno bavi trčanjem, pa često koristi uzrečicu "Kad mogu ja, onda može svatko". Možda bismo tu uzrečicu mogli primijeniti i na njegovu glazbenu karijeru, nikad se ne zna. Uz predan rad s dokazano uspješnim suradnicima koji znaju što rade, sve je moguće. Samo nebo je granica - uz smijeh nam je rekao Ivan Zečić - ZETZ.

Tanja Kvorka
HIT I S PRAVILIMA IGRE
Pet uzastopnih brojeva 1 na HR Top 40 uspjeh je koji je malo komu pošao za rukom. Da to nije slučaj samo s pjesmama Igora Delača, Ivan Zečić - ZETZ je pokazao i produciranjem pjesme “Samo zbog nje” za grupu “Pravila igre”. Ta je pjesma također zasjela na 1. mjesto top-liste. ZETZ-u je to šesti uzastopni nacionalni broj 1, a grupi “Pravila igre” prvi nacionalni broj 1 od 2015. godine.
Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

Najčitanije iz rubrike