Sport
ČEPINČANIN NA METI RIMLJANA

Roma se želi osigurati na lijevom boku, prva želja je Borna Barišić
Objavljeno 15. siječnja, 2020.
Svi putevi vode u Rim, a mogao bi to biti i put nekadašnjeg kapetana NK Osijek i sadašnjeg prvotimca Glasgow Rangersa Borne Barišića. Čepinčanin je na meti Rome i "vučica" bi ga rado dovela na Olimpico, ali prvo mora riješiti neke probleme u svom dvorištu. Rominu igraču Nicolu Zaniolu otišli su križni ligamenti, pa Rimljani žele dovesti Matea Politana iz Intera. No "nerazzurri" bi za njega htjeli Romina lijevog bočnog Leonarda Spinazzola. Ako dođe do razmjene na relaciji Inter - Roma, odnosno Politano za Spinazzolu, Rimljani kao zamjenu za vremešnog Kolarova vide upravo Barišića.

- Da, istina je, Roma bi željela dovesti Barišića. Prate ga i žele već duže vrijeme! Dečko je pod ugovorom s nama i mi želimo da ostane u Glasgowu. U stalnom smo kontaktu s njegovim menadžerom i čekamo rasplet - kazao je o toj temi trener Rangersa Steven Gerrard za Daily Record.

Ode li Spinazzola u Inter: Roma će krenuti po Barišića, koji sa škotskim klubom ima ugovor do 2022. godine. Rangersi su ga Osijeku platili 2,5 milijuna eura, a Talijani ga procjenjuju na pet milijuna eura. I. Li.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini