Osijek
OD 20. SIJEČNJA

Mini škola klizanja na Sokolu
Objavljeno 15. siječnja, 2020.
I tijekom drugog polugodišta, odnosno nakon boravka u vrtićima, osječki mališani itekako se dobro mogu zabaviti u zimskim uvjetima, i to na klizalištu Sokol centar. Vremenska prognoza ide im naruku jer se i nadalje očekuju temperature u minusu, a klizalište je pravo mjesto gdje se i u nedostatku snijega može itekako dobro zabaviti.

Uz klizače koji su se već okušali na ledu i stali na klizaljke, početnicima su djelatnici klizališta namijenili Mini školu klizanja, i to njezino treće izdanje. Podsjetimo, tijekom cijeloga prosinca i početkom siječnja mnogi su mali Osječani pohađali Mini školu klizanja i ondje imali svoje prve korake na ledu. Kako broj prijavljenih za Malu školu klizanja ne jenjava iz tjedna u tjedan, učenje ovog mnogima zanimljivog sporta, odnosno hobija, ne prestaje.

Oduševljenje ne krije ni voditeljica poslovanja u Sokol centru Ivana Maltašić, koja ističe da su mnogi zadovoljni ponuđenim programom. Kako je važno i što oni koji prođu Malu školu klizanja bez straha ponovno odlaze na led.

Inače, Mala škola klizanja na klizalištu Sokol centar namijenjena je svoj djeci koja imaju želju svladati klizačke korake, pa čak i poboljšati već stečenu vještinu. U Školu se mogu prijaviti djeca od pet i više godina starosti, i to već od 20. siječnja, kad započinje termin Male škole koji traje do 22. siječnja, a početak drugoga termina je od 27. do 29. siječnja. Treninzi traju 60 minuta i organizirani su tijekom tri dana, odnosno od ponedjeljka do srijede od 17 sati. Valja naglasiti da je kotizacija 150 kuna, što, osim trodnevnih treninga, uključuje stručno vodstvo instruktora, najam klizaljki, ulaznice i diplomu koju polaznici dobivaju nakon završetka Mini škole klizanja. Roditelji ostale informacije mogu dobiti na telefonski broj 091/793-9355.

Inače, za sve ostale klizače i nadalje vrijede ulaznice po 15 kuna, koliko stoji i najam klizaljki. Karnet od deset ulaznica stoji 120 kuna. Uz to što mogu klizati, posjetitelji se mogu okrijepiti u ugostiteljskim sadržajima kraj klizališta.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike