Crna kronika
SPLITSKA POLICIJA:

Dvije osobe uhićene nakon trostrukog ubojstva u Splitu
Objavljeno 11. siječnja, 2020.

SPLIT - Splitska policija uhitila je dvije osobe koje je privela u policijsku upravu, te su počeli kriminalističko istraživanje vezano uz popodnevno trostruko ubojstvo u centru grada, službeno je potvrdio večeras na terenu Marko Srdarević, zamjenik načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Neslužbeno se doznaje da je jedna osoba uhićena u Varošu, a druga u jednom kafiću na Skalicama. U gradu je i dalje puno policije koja najviše čuva Varoš, koji je i dalje zatvoren za prolaz.

Prema dosadašnjim informacijama, trostruko ubojstvo se dogodilo oko 15.30 na Šperunu, u samom centru grada, te u Radmilovićevoj ulici. Napadač je prvo ubio muškarca koji je bio na motoru, nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, te zatim na trećeg. Prva dvojica umrla su na mjestu napada, a treći na operacijskom stolu u splitskoj bolnici.

Ubojica je bio odjeven u crno i nosio je kalašnjikov. Rafalno je pucao na svoje žrtve. U jednom trenutku je i snimljen kako hoda s oružjem po Varošu.

Zbog te je pucnjave policija cijelo popodne i večeras preko medija upozoravala građane da izbjegavaju taj dio grada.

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara objavio je večeras da je počinitelj uhićen i zahvalio policiji na brzom djelovanju i informiranju

"Ovo je desetljećima nezabilježen čin koji je potresao sve stanovnike našeg grada. Hvala policiji na brzom djelovanju i informiranju. Počinitelj je uhićen i to je u ovom trenutku najvažnije. Policija će uskoro izaći sa svim informacijama te će rasvijetliti cijeli slučaj", napisao je splitski gradonačelnik na Facebooku. (Hina)

Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

Najčitanije iz rubrike