Osijek
18. I 19. SIJEČNJA

11. Sajam vjenčanja u Portanovi
Objavljeno 11. siječnja, 2020.
Sajam vjenčanja u Osijeku održat će se 18. i 19. siječnja 2020. u Trgovačkom centru Portanova. Brojni izlagači pripremaju za sve buduće mladence pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

Ljubitelji vjenčane mode i ove će godine doći na svoje jer će se na modnim revijama već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčanja za nadolazeću sezonu. Osim raznovrsne ponude izlagača, na rasporedu su i zanimljive radionice, degustacije te sajamski popusti, uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Zaštitno lice Sajma vjenčanja plesačica je Valentina Walme, koja oduševljava zaraznim osmijehom, ljepotom i pozitivnom energijom.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja Osijek je subota i nedjelja, 18. i 19. siječnja, od 9 do 21 sat na 2. katu TC-a Portanova, a ulazak je besplatan. Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u dobrotvornoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom ‘’Dar’’ iz Osijeka.

Dobrotvorni projekt podržat će i poznati Slavonci - glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgorščak te kantautorica Aklea Neon - koji će u subotu, 18. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC-u Portanova prošetati pistom u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.

Otvorenje sajma je 18. siječnja u 9 sati, u 12 je modna revija, u 15.30 održat će se radionica “Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović”, organizator vjenčanja, zatim je u 18 sati gala modna revija, koja traje do 21 sat. U nedjelju, 19. siječnja, otvaranje sajma je u 9 sati, u 12 je modna revija, u 16.30 radionica “Vjenčani trendovi - moda, make-up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice”, u 18 je modna revija, a u 21 sat zatvaranje sajma. E.N.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike