Novosti
PRIPREMA ZA IZBORE

SDP imenovao povjerenike za izborne jedinice
Objavljeno 9. siječnja, 2020.
“Nakon uspjeha na europarlamentarnim izborima i uspjeha našeg kandidata na predsjedničkim, SDP je danas počeo put prema novoj pobjedi, onoj na parlamentarnim izborima, koja će hrvatskim građanima donijeti dugo očekivane promjene”, rekao je nakon sjednice predsjedništva SDP-a glavni tajnik stranke Nikša Vukas, i dodao kako su potpuno spremni za preuzimanje odgovornosti u Hrvatskoj.


“Danas smo napravili prvi korak i odabrali smo koordinatore za parlamentarne izbore prema izbornim jedinicama, a sada nam predstoji osnovati izborni stožer. Naš program i naši ljudi najveći su kapital s kojim idemo na parlamentarne izbore”, istaknuo je Vukas te naglasio kako će se boriti za socijaldemokratske i europske vrijednosti. On će biti koordinator za prvu izbornu jedinicu, za drugu Rajko Ostojić, koordinator za treću izbornu jedinicu je Željko Kolar, za četvrtu Domagoj Hajduković, za petu Vinko Grgić, za šestu Davorko Vidović, za sedmu Zlatko Komadina, osmu Erik Fabijanić, devetu Franko Vidović i desetu Arsen Bauk.


“SDP je okupljen oko zajedničkog cilja i vodimo se načelima antikorupcije i antifašizma te vrijednostima koje će našem društvu donijeti jednakost, pravednost i napredak. Naša najveća snaga su ljudi, konstantno smo na terenu, znamo koji su njihovi problemi i potrebe”, izjavio je Vukas te dodao kako su sigurni da će većina građana ponovno odabrati živjeti u dobrom društvu, u normalnoj državi. “Već imamo formirane savjete za sva bitna područja koji su sastavljeni od stručnih, profesionalnih i najboljih stranačkih kadrova te su u nekoliko godina proizveli brojne zakonske prijedloge i inicijative koje ćemo provesti kad dođemo na vlast”, rekao je Vukas, i zaključio kako je cilj SDP-a građanima osigurati mogućnost da žive bolje.
Glavni tajnik stranke osvrnuo se i na protekle predsjedničke izbore koji su bili uspješni za SDP i njihovog kandidata. “Stranka je podržala Milanovića i dala mu svu potrebnu potporu, od tehničke i operativne, preko financijske do iskrene i bezrezervne javne podrške”, istaknuo je Vukas.V.T.
Možda ste propustili...