Osijek
U CAFFE BARU BALOTE

Promocija autobiografske knjige “Ja Pink Panter”
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
U Caffe baru Balote, u subotu, 11. siječnja 2020. godine, s početkom u 20 sati održat će se promocija knjige “Ja Pink Panter “, autorice Olivere Ćirković.

“Ja Pink Panter” uzbudljiva je priča i ispovijest jedne od najboljih reprezentativki košarke u bivšoj Jugoslaviji, koja je zaronila u svijet kriminala i postala vođa svjetski prepoznatljive kriminalne grupe Pink Panther. Odležala je sedam i pol dugih godina u najstrožim grčkim zatvorima i postala jedina žena koja je uspjela pobjeći iz jednoga od njih.

Olivera je bila osuđena na 32 godine zatvora, teretili su je za 116 teških krađa, tri oružane pljačke, a broj krađa koje je počinila mjeri se u tisućama. Brojkama se Olivera ne zamara i ne želi baš sve otkrivati. Uostalom, taj je život iza nje. O vrijednosti opljačkanoga blaga može se samo nagađati. Govori se o iznosu od 500 milijuna dolara. Na ova pitanja Olivera odgovara samo smiješkom.

“Nisam nimalo ponosna na svoj život i ne predlažem nikome na ovom svijetu da mu budem uzor...”, kaže autorica knjige.

Iako je Olivera već promovirala svoju knjigu diljem Lijepe Naše, ovo je njezino prvo gostovanje u Osijeku. Ulaz na promociju je besplatan. E.N.
Najčitanije iz rubrike