TvObzor
POČINJU NOKAUTI, DRUGA FAZA SHOWA “THE VOICE HRVATSKA”

Četrdeset natjecatelja nastavlja borbu za titulu najljepšeg glasa hrvatske
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
U svakoj od tri emisije nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto u nastavku, a netko od njih može dobiti i drugu priliku

Od ove subote, 11. siječnja, u 20.05 na HTV1 počinju nokauti, druga faza popularnog HRT-ova showa “The Voice Hrvatska”. Naime, mentori su okupili svoje timove. Svaki u timu ima deset natjecatelja. Nakon što su ih upoznali te zajedno sa svojim vokalnim trenerima i producentima pripremali za nastupe, došlo je vrijeme odluka.

U svakoj od tri emisije nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto u nastavku, a netko od njih može dobiti i drugu priliku te se u finalu nokauta pokušati izboriti za prolazak dalje. Teške odluke za mentore, teški zadatci za natjecatelje.

Ovaj put mladi pjevači moraju oduševiti mentora i glasom i nastupom. U svakom mentorskom timu prolazak u dvoboj izborit će ih samo šestero. Stoga ne propustite pogledati koliko je borba bila izjednačena te koliko je mentorima bilo stresno donijeti odluku tko ne nastavlja svoj put u “The Voiceu Hrvatska”.

Nikola Kučar
TIM DEČAK
Mentori Antonia i Aljoša Šerić pomagat će u izboru između deset kandidata koji se nalaze u timu Ivana Dečaka. Predvodi ih Jakob Grubišak, kojemu su se okrenuli svi mentori na izvedbu skladbe “River” Bishop Briggsa. Tu su zatim Ružica Čović, kojoj se okrenuo i Massimo na izvedbu skladbe “Zombie” The Cranberriesa, Goran Orešković, kojemu se okrenula i Vanna na izvedbu “Tennessee Whiskey” Chrisa Stapletona, te Bernarda Bobovečki, kojoj se okrenuo samo Ivan na izvedbu skladbe “Hurt” Johnnyja Casha. U timu je i Karlo Vudrić, kojemu su se okrenuli i Massimo i Vanna na izvedbu “Dancing On My Own” Caluma Scotta, Leon Gospodarić, kojemu se okrenuo samo Ivan na skladbu “The Sound of Silence” Disturbeda, te Ines Nožica, kojoj se okrenuo samo Ivan na izvedbu skladbe “Ain t No Mountain High Enough” Marvina Gaya. Svoju priliku tražit će i Karla Ban, kojoj se okrenula i Vanna na izvedbu “Deeper” Elle Eyre, zatim Karla Ana Sabljak, kojoj se okrenula i Vanna na izvedbu skladbe “Zombie” The Cranberriesa, te Denis Knežević, kojemu se okrenuo samo Ivan na skladbu “Time is Running Out” Musea.
TIM VANNA
U Vanninu su timu, kojoj će kao mentori kandidatima pomagati Djordjija Palić i Goran Kovačić, Albina Grčić, kojoj se uz Vannu okrenuo i Gobac; izvela je skladbu “En Cambio No” Laure Pausini. Ostali kandidati su Gianluca Draguzet, kojemu se okrenula samo Vanna na izvedbu skladbe “Dužna si” Jacquesa Houdeka, Mija Mihanović, kojoj se okrenula samo Vanna na skladbu “Rise up” Andre Day, te Tin Šarić, kojemu se okrenuo i Masssimo na izvedbu “Superstition” Stevieja Wondera. Prolaz kroz nokaut-fazu tražit će i Mia Reba, kojoj se okrenuo i Ivan na skladbu “I Put A Spell on You” Nine Simone, Daria Ramljak, kojoj su se okrenuli i Massimo i Ivan na izvedbu “Ti me vodi preko voda” Olivera Dragojevića, te Angelica Zacchigna, kojoj su se okrenuli i Massimo i Ivan na izvedbu “Whats Up” 4 Non Blondes. Svoje vokalne sposobnosti ponovo će pokazati Kristian Marolt, kojemu se okrenula samo Vanna na izvedbu engleske verzije skladbe “Ako te pitaju” Petra Graše, Filip Rudan, kojemu su se okrenuli i Massimo i Ivan na izvedbu skladbe “Someone You Loved” Lewisa Capaldija, te Ivan Sever, kojemu se okrenula samo Vanna na izvedbu skladbe “Scars” Jamesa Baya.
TIM MASSIMO
U Massimovu timu, u kojemu su mentori Valerija Nikolovska i Predrag Martinjak, deset kandidata predvodi Vjekoslav Banovčić, kojemu se okrenula i Vanna, a izveo je skladbu “New Shoes” Paola Nutinija. Ostali kandidati su Maria Florencia Celani, kojoj su se okrenuli i Vanna i Ivan na izvedbu “Listen” Beyonce, Eric Vidović, kojemu se okrenuo samo Massimo na skladbu “Take Me to Church” Hoziera, kao i Bruna Levar, kojoj se okrenuo samo Massimo na skladbu “Piece of my heart” Janis Joplin. Prolaz dalje tražit će Josip Palameta, kojemu su se okrenuli svi mentori na izvedbu skladbe “Cry me a River” Michaela Bublea, zatim Roko Bunčić, kojemu se okrenula i Vanna na izvedbu skladbe “You Raise me up” Josha Grobana, te Adriana Vidović, kojoj su se okrenuli svi mentori na izvedbu skladbe “Creep” Radioheada. Preostali trojac u timu Massimo čine Ivo Kralj, kojemu se okrenuo samo Massimo na izvedbu skladbe “Pelin i med” Dine Dvornika, Petra Roško, kojoj se okrenula i Vanna na izvedbu “Who’s Loving You” Jackson 5, te Stela Šmit, kojoj su se okrenuli i Vanna i Ivan na izvedbu skladbe “Seven Nation Army” The White Stripesa.
TIM GOBAC
U timu Davora Gopca, u kojemu su mentori Gina Victoria Damjanović i Srđan Sekulović Skansi, nalaze se Aleksandar Baić, kojemu su se okrenuli svi mentori na izvedbu skladbe “I Need a Dollar” Aloe Blacc, kao i Petra Perišić, kojoj su se okrenuli i Massimo i Ivan na izvedbu “Son Of A Preacher Man” Dusty Springfielda. Preostali članovi tima Gobac su Dora Juričić, kojoj se okrenuo i Ivan na izvedbu “Im Outta Love” Anastacije, Iva Islambegović, kojoj se okrenula i Vanna (ali ju je Gobac slučajno blokirao) na izvedbu “Krivi ljudi” Doris Dragović, kao i Tea Lovreković, kojoj su se okrenuli svi mentori na skladbu “Always Remember Us This Way” Lady Gage. Prolaz kroz nokaut-fazu tražit će i Maroje Strgačić, kojemu se okrenuo samo Gobac na izvedbu “Now and Forever” Richarda Marxa, Eni Pupić, kojoj se okrenula i Vanna na izvedbu skladbe “Something s Got A Hold on Me” Christine Aguilere, i Adriana Sentić, kojoj su se okrenuli i Massimo i Vanna na izvedbu “The Show Must Go On” Queena. Vinko Ćemeraš, kojemu su se okrenuli svi mentori na izvedbu skladbe “Pyro” Kings of Leon, i Domagoj Olujić, kojemu se okrenuo samo Gobac na izvedbu skladbe “Too Much Love Will Kill You” Queena, posljednji su članovi tima Gobac koji se nadaju nastavku borbe za titulu najljepšeg glasa Hrvatske i nakon nokaut-faze.
Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike