TvObzor
JENNIFER LOPEZ

Roditelji su je izbacili iz kuće, iza nje su tri propala braka, a tek s 50 ostvarila je snove
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
Danas ima uspjeh, fantastičan izgled, ljubav svog života, ali i ono najvažnije, dvoje prekrasne djece, Emmu i Maxa, koja su središte njezina svijeta

Jednoj od najpoznatijih i najbogatijih glumica i pjevačica ostvarenje sna nije došlo preko noći, iza nje su godine mukotrpnog rada i truda. Jennifer Lopez od ranog djetinjstva radila je predano, a tek s navršenih 50 godina može se pohvaliti kako je postigla sve o čemu je nekada sanjala.

Otac joj je bio računalni stručnjak, majka je radila u vrtiću, a njezine su sestre, starija Leslie i mlađa Lynda, kućanica i operna pjevačica. Tri sestre odrastale su u malenom stanu, a majka ih je stalno poticala da jedna drugu zabavljaju glumeći, plešući i pjevajući. S pet godina roditelji su Jennifer odveli na satove plesa i pjevanja, a potom je idućih osam godina provela u katoličkoj školi Holy Family, koju su pohađale samo djevojčice.

Prve prilike
Pred sam kraj srednje škole počela je dobivati i prve prilike, među kojima je bila uloga u niskobudžetnom filmu ‘’My Little Lady’’. Iako je upisala fakultet, od njega je odustala jer je željela ostvariti svoj san, no majka nije željela da Jen prekine studij prava i traži karijeru u plesu jer to nije smatrala ozbiljnim zanimanjem. Zbog toga se Jennifer posvađala s roditeljima i s 18 godina izbacili su ju iz kuće, nakon čega se odselila na Manhattan. Prvo je radila u odvjetničkoj tvrtki, a noću je plesala po klubovima.

Tek 1990. dobila je ulogu u Foxovoj komediji ‘’In Living Color’’, potom je dvije godine bila prateća plesačica Janet Jackson. Onda se sve počelo slagati i otvarati, a novi angažmani stalno su pristizali. Godina 1997. donijela joj je puno toga. Osim što je za ulogu u filmu ‘’Selena’’ bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice, upoznala je i svog prvog supruga Ojanija Nou, konobara u jednom restoranu u Miamiju. Na zabavi nakon završetka snimanja filma Ojani je zgrabio mikrofon i pred svima predao Jennifer dijamantni zaručnički prsten. Ona je pristala te se par vjenčao iste godine, ali i razveo u siječnju 1998. Iako su u početku ostali u dobrim odnosima, poslije ga je Lopez i tužila kako bi spriječila da izda knjigu i objavi detalje iz njihova privatnog života i braka.

Tri vjenčanja
Dvije godine poslije ostvarila se i u svojoj drugoj ljubavi, pjevanju, te izdala prvi album ‘’On The 6’’. Tijekom snimanja albuma upoznala je P. Diddyja, koji joj je produkcijski pomogao. Njihova veza trajala je dvije i pol godine i stalno su bili u medijima, osobito nakon što su sudjelovali u obračunu pištoljima u jednom njujorškom klubu u prosincu 1999. To je itekako utjecalo na njihovu vezu te je ubrzo i okončana.

Dok je snimala film ‘’Vjenčanje iz vedra neba’’, ali i novi album, upoznala je plesača Chrisa Judda, a ljubav je bila toliko jaka da se par do kraja godine i vjenčao. Službeno su se razveli 2003. godine, a Jennifer Lopez već je bila u zagrljaju novog muškarca, Bena Afflecka, kojeg je upoznala na setu filma ‘’Gigli’’. Otkazala je zaruke kako bi se posvetila sebi i karijeri. Javnost se nemalo iznenadila kad su saznalo da se latinodiva 2004. u tajnosti udala za Marca Anthonyja, s kojim je već bila u kratkoj vezi krajem 90-ih. U veljači 2008. supružnici su dobili blizance Emmu i Maxa, koji su upotpunili njihov život, no brak ipak nije izdržao te je puknuo 2011. Tada je Lopez započela vezu s plesačem Casperom, koja je potrajala pet godina. Tijekom 2017. u život joj je ušetao Alex Rodriguez, s kojim bi se uskoro mogla vjenčati, iako se pisalo da ju vara na svakom koraku.

Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...

EKSKLUZIVA ZA DVADESETI ROĐENDAN EXIT FESTIVALA

Solomun zatvara Arenu najdužim nastupom u njezinoj povijesti

NA KANALU VIASAT HISTORY

Izgubljena piramida

JOHN COLTRANE JE 1963. SNIMIO SKLADBU U ČAST ČETVORO ŽRTAVA KU KLUX KLANA

Sjećanje na Alabamu

Najčitanije iz rubrike