Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U ANTUNOVCU

U sudaru dva automobila troje ozlijeđenih
Objavljeno 7. siječnja, 2020.

ANTUNOVAC - U prometnoj nesreći, koja se oko 13 sati dogodila u Ulici Ante Starčevića u Antunovcu, ozlijeđene su tri osobe. Iz još neutvrđenih razloga došlo je sudara dvaju automobila, Nissana i Toyote. Od siline udarca Toyota je sletjela s ceste i završila u kanalu okrenuta na bok, a Nissan je, uništenog prednjeg kraja, ostao na kolniku. Na oba automobila aktivirali su se zračni jastuci, koji su spriječili kobno ozljeđivanje sudionika nesreće. Ozlijeđene osobe, vozačica Toyote i dvije osobe iz Nissana, prevezene su vozilima Hitne pomoći u Klinički bolnički centar Osijek.

- Bili smo u radionici koja je udaljena 100-tinjak metara kada se čuo snažan udarac. Istrčali smo van i vidjeli da je riječ o sudaru. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć jer je bilo ozlijeđenih. Vozačicu, koja je Toyotom sletjela u kanal, uspjeli smo izvući van. Nju, kao i dvoje iz Nissana, odvezla je ekipa Hitne pomoći - doznajemo od mladog Antunovčanina.

Zbog očevida promet kamionima i većim vozilima bio je obustavljen više od sat vremena, pa se do ulaza u Antunovac s osječke strane stvorila poveća kolona. Automobili su pak, uz reguliranje prometnih policajaca, preusmjeravani na uske antunovačke ulice. Točni uzroci prometne nesreće doznati će se nakon okončanja očevida djelatnika Policijske uprave osječko-baranjske.
M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike