Autoglas
VOLKSWAGENOV ADUT

Novi Caddy je dostavnjak koji će postati pravi sportaš
Objavljeno 31. prosinca, 2019.
Kažu kako će VW Caddy biti dinamičan, samouvjeren, sportskog duha i praktičan

Novi Volkswagen Caddy stiže sljedeće godine. Kažu kako će biti dinamičan, samouvjeren, sportskog duha i praktičan. Iako je potpuno drugačija, nova generacija ispunjava sve poznate zahtjeve. I ono što će mnoge iznenaditi, novi Caddy bit će pravi sportaš!

Prvi nacrti dizajna proizvođača Volkswagen gospodarska vozila daju naslutiti kako bi mogao izgledati potpuno novi Caddy od 2020. godine. Jedno je sigurno - ni jedan vijak neće ostati na svome mjestu, jer je to potpuno novi proizvod. Unatoč tomu, novi će Caddy ponovno biti mjerodavno vozilo u A segmentu komercijalnih gradskih dostavnih vozila i privatnih obiteljskih monovolumena. Prve skice iz ranog razvoja novog Caddyja ukazuju na to da će se u idućoj godini mnogo toga promijeniti u budućem malom transporteru proizvođača Volkswagen gospodarska vozila. Nacrt pokazuje moguće smjernice dizajna: sve se promijenilo osim velikog volumena utovara i velike varijabilnosti, zahvaljujući kojima je Caddy oduvijek privlačio kupce. Primjer izraženijeg sportskog karaktera u segmentu naznačen je u studiji linijom krova koja se blago spušta. Ili skulpturalno oblikovanim, velikim bočnim površinama - novi Caddy pokazuje vitak dizajn izrađen iz jednog dijela. Očekuje se da će ubuduće sve više sportaša i kupaca koji aktivno provode svoje slobodno vrijeme razmotriti novi Caddy kao zanimljivu, praktičnu alternativu. Nekoliko upečatljivih pokazatelja ukazuju na stvarni serijski furgon. Jedan od njih su vertikalnije postavljene, uske LED žaruljice u stražnjem dijelu vozila. One će biti i u varijanti osobnog vozila. Tu je i veće stražnje staklo, što predstavlja značajan element varijante osobnog vozila. Prema zahtjevima kupaca, verzije novog Caddyja korištene u komercijalne svrhe imat će također stražnja vrata bez stakla, a u ponudi će i dalje biti opcijski dostupna krilna vrata. Veći kotači i prednji dio vozila koji djeluje zatvoreno i u kojem su smještena LED svjetla, uža rešetka hladnjaka i logotip većih dimenzija dodatni su elementi redizajniranog Caddyja. Gradsko dostavno vozilo i obiteljski monovolumen prvi će put biti predstavljeni svjetskoj javnosti početkom 2020. godine.
Milan Bugarić
// PRETPREMIJERA //
PRIČA KRENULA 1978. GODINE
Povijest Volkswagen Caddyja seže u davnu 1978. godinu, kad je u Sjedinjenim Državama predstavljen Golf s otvorenom utovarnom površinom, a zatim je 1982. godine uslijedila proizvodnja modela Caddy za europsko tržište. Druga je generacija uvedena na tržište 1995. godine. Model Caddy (treća i četvrta generacija), proizvodi se od 2003. u tvornici Poznań, u Poljskoj.
Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala