Regija
DOČECI NOVE, 2020. GODINE

Ulaznice za baranjske
restorane davno planule
Objavljeno 28. prosinca, 2019.
BELI MANASTIR

Tri su dana preostala do Nove godine, koju će Baranjci i njihovi gosti dočekati u restoranima, hotelima, domovima kulture, kafićima, na trgovima ili u privatnoj režiji. Ovih je posljednjih, dakako, najviše, ali bez obzira na to, većina baranjskih (poznatijih) ugostiteljskih objekata još prilično davno rasprodala je ulaznice za najluđu noć. Krenimo od belomanastirskog hotela Patria, koji, već standardno i tradicionalno, organizira bogat i zanimljiv novogodišnji program. Sve će goste dočekati piće dobrodošlice, bogat buffet stol, slatki stol, novogodišnja torta i šampanjac u ponoć. Za zabavu su zaduženi Lege iz Osijeka i tamburaški sastav Garavi, a na raspolaganju će biti i profesionalni fotograf. Ulaznice po cijeni od 300 kuna rasprodane su.

Mjesta više nema ni u restoranu vinariji Josić, u zmajevačkom katoličkom surduku. Tamošnji doček ‘‘obuhvaća‘‘ bogat toplo-hladni buffet s 30-ak vrsta jela, buteljirana vina kao što su Graševina, Cuve ili Baranjski šiler, sokove, pivo i domaća žestoka pića, te u ponoć pjenušac. Goste će zabavljati glazbeni sastav Panonika band, a ulaznica čija je cijena 550 kuna - više nema. Piroš čizma iz Suze organizira dvije prigodne večeri za doček Nove godine. U ‘‘predigri‘‘ dočeka, 30. prosinca, u planu je plesna večer uz živu glazbu i švedski stol po cijeni od 100 kuna po osobi, a za novogodišnji doček treba izdvojiti 300 kuna, za što svaki gost dobiva dvije bogate večere, dakako, sve skupa uz pratnju tamburaša. Gostima Piroš čizme kojima se u ‘‘sitne sate‘‘ Nove godine ne ide kući, omogućen je i smještaj po cijeni od 200 kuna po osobi za noć. Dobre zabave uvijek je bilo i na SRC-u Bazeni u Kneževim Vinogradima.

- Garantiramo da će tako biti i za ovogodišnji doček - kažu u tamošnjem restoranu Panon, ne propuštajući prigodu istaknuti kako je svečana sala Iris nedavno obnovljena i pruža vrhunski užitak. Ulaznice po cijeni od 250 kuna rasprodane su još prije prosinca, a za ovu će cijenu ‘‘Suljošani‘‘ gostima ponuditi piće dobrodošlice, svečane večere te pjenušac i vatromet u ponoć. Za glazbeni dio programa angažiran je osječki Vanilla band. Bez dočeka neće ostati ni baranjsko etnoselo Karanac. Baranjska kuća svojim je gostima, tako, osigurala tri večere (teletina, puretina i svinjetina ispod peke, jela ‘‘sa žlicom‘‘, hladne plate…), ponoćni pjenušac i vatromet, uz nastup tamošnjih tamburaša iz skupine Čarda. Za cijeli je ovaj doživljaj trebalo izdvojiti 300 kuna. Bez novogodišnje čarolije neće ostati ni gosti smještajnih kapaciteta. Bajkoviti doček svojim gostima, uz bogatu gastro i zabavnu ponudu, pripremaju u Ivici i Marici, a u Staroj Baranji u Kneževim Vinogradima gostima su pripremili višednevni program s novogodišnjom
večerom.

Ovo je samo dio ponuda baranjskih ugostitelja, a sigurno ih je još mnogo - u domovima kulture, kafićima... I. Getto
Belomanastirci će Novu godinu dočekati na središnjem gradskom trgu uz Silver band, pjenušac i vatromet
Možda ste propustili...

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

U UTORAK OD 16 DO 18 SATI

Darivanje krvi u OŠ Petrijevci

Najčitanije iz rubrike