TvObzor
TURSKA SERIJA “AZRA” OD 1. SIJEČNJA NA NOVOJ TV

Nevjerojatna priča o djevojci kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene
Objavljeno 27. prosinca, 2019.
U seriji, o čijem se glumačkom kadru i scenariju mnogo govorilo prije početka emitiranja, glavne uloge dijele Alina Boz i Alp Navruz

Nova TV na male ekrane od prvog dana 2020. donosi novu tursku uspješnicu s Alpom Navruzom i Alinom Boz u glavnim ulogama. Glumci otprije poznati po ulogama zavodnika u seriji “Fazilet i njezine kćeri” i buntovnice iz serije “Tuđi život” ovaj će se put naći u ponešto drukčijim ulogama, kojima će osvojiti gledatelje već u prvim epizodama. Osim zavidne glumačke postave, serija oduševljava i scenarijem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Serija “Azra” donosi nevjerojatnu priču o istoimenoj djevojci, kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene. Njezin put ubrzo se spojio s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza. Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se nakon povratka u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi, vraća se kući i šokira svoju obitelj.

U seriji, o čijem se glumačkom kadru i scenariju mnogo govorilo prije početka emitiranja, glavne uloge dijele Alina Boz i Alp Navruz, a pozornost privlači i scenarijem i jakom glumačkom postavom, koju čine još i imena poput Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Buraka Tamdoğana te Gökçe Yanardağ.

Nikola Kučar
GLAVNI LIKOVI
Azra Güneş (Alina Boz)

Kći velikog kebabdžije. Ona je osoba koja je odrasla okružena bogatstvom, no u njemu se nije izgubila. Njezina savjest i samilost osobine su koje ju čine vrijednom. Život joj se nakon očeva bankrota i smrti u trenu izokrene naglavce, no ona ostaje jaka i zahvalna je na svojoj situaciji. U Americi se školovala za kuharicu. Uz studij, radila je i zarađivala vlastiti novac. Zbog toga joj je lako stajati na vlastitim nogama. U životu joj je najvažnija osoba i njezino najveće blago mlađi brat Mert. Mert je autističan i glazbeni je genij. Ona čini sve za njegovo obrazovanje. A nakon što on nestane, jedini joj je cilj pronaći brata. Ona je djevojka koja voli pomagati. Kad nekomu učini uslugu, ne očekuje protuuslugu ili korist.

Cenk Çelen (Alp Navruz)

Prvi unuk u kojega gđa Feride polaže velike nade. Na studij je otišao u Ameriku i dulje je vrijeme živio ondje. Rodio se i odrastao u velikom bogatstvu, pa ne zna što znači neimaština. Vjeruje da sve može dobiti novcem. Kad se vrati iz Amerike, želi prodati tvrtku i ulagati u druge poslove. U tome mu je najveća zapreka gđa Feride. Gđa Feride primijeti Dženkov rasipnički karakter i ne želi to dopustiti. To neizbježno Dženka i njegovu baku dovede u sukob. Pod prisilom gđe Feride živi u konaku, no želi se preseliti u vlastiti stan. On je čovjek od ljubavi na jednu noć.

Sumru Güneş (Dolunay Soysert)

Ona je žena od razuma. Nikada ne dopušta da ju vode osjećaji. Potječe iz siromaštva, pa voli novac i moć. Njihov je rob. Ona je žena kadra čak i vlastitu kćer iskoristiti za to. Dva se puta udavala, a kada njezin muž bankrotira i pronađu ga mrtvog u požaru, prekida odnos s njegovom djecom. Pravi razlog tomu je novac koji će dobiti od osiguranja. Taj će novac potrošiti da osigura život svoje kćeri. Vrlo je ambiciozna u namjeri da dobije sve što hoće.
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike