Ekonomija
USPJEŠNO POSLOVANJE

Radnicima Žita 18 milijuna kuna dodataka
Objavljeno 21. prosinca, 2019.
Djelatnicima Žito grupe u 2019. isplaćeno je 18 milijuna kuna dodataka na plaću. Žito grupa je u svom poslovanju naglasak stavila na društvenu odgovornost, što potvrđuje i nagrada Zlatna košarica za društveno odgovornu kompaniju godine. Prioritet takve poslovne filozofije ove godine bila je briga za djelatnike.


Tako je kroz 2019. godinu zaposlenicima ove slavonske grupacije do sada isplaćeno u prosjeku 5750 kn, a do kraja godine bit će isplaćeno još 2500 kuna kroz božićnicu i druge mjere. Djelatnici Žito grupe će, uz božićnicu, dobiti i novčane darove za djecu u iznosu od 600 kuna za svako dijete te paket proizvoda kojim će moći upotpuniti svoju blagdansku trpezu. Time cijeli iznos isplaćenih dodataka na plaću za djelatnike Žito grupe u 2019. godini doseže impozantnu brojku od 18 milijuna kuna.


Uspješno poslovanje Žito grupe u 2019. godini omogućilo je nagradu truda i rada djelatnika koji su za taj uspjeh i zaslužni. Iz Grupe naglašavaju kako će se i u budućnosti raditi na dodatnom unaprjeđivanju radnih uvjeta i ukupnog zadovoljstva svih zaposlenika kao najvažnijeg resursa ove vodeće poljoprivredne i prehrambene grupe u Slavoniji. Z.R.
Možda ste propustili...

ČEKAJU PODATKE O BDP-U EUROPSKE UNIJE

Europski ulagači trgovali oprezno

OČEKUJU 300 MIL. EURA GOTOVINE

Metro dogovorio prodaju lanca hipermarketa Real

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRIVOTVORENI PESTICIDI - GLOBALNA SU PRIJETNJA

Krivotvorena sredstva za zaštitu bilja pokrivaju 10 posto svjetskog tržišta

2

VALUTNA TRŽIŠTA

Dolar ojačao drugi tjedan zaredom

3

PŠENICOM LANI ZASIJANO 136 TISUĆE HEKTARA

Smanjenje površine pod žitaricama za 6,5 %