Sport
NOVO DOMAĆINSTVO MURSA-OSIJEKA

Dobre igre i Omrčen kao pozivnica za gledatelje
Objavljeno 14. prosinca, 2019.
Prosinac odbojkaši s Drave odrađuju na svome parketu. Mursa-Osijek prije tjedan dana otvorila je domaći program u dvorani Gradski vrt protiv Medicinar Trnja (3:1). Bila je to važna pobjeda igrača Marija Tepperta, s kojom su ostali u vrhu poretka, a ujedno su i jednog konkurenta udaljili od borbe za prva dva mjesta. Očekuje se da "mursaši" nastave u istom stilu. Pobjednička serija traje već pet kola, a šesti uspjeh u nizu, deveti ukupno, tražit će se u subotu navečer protiv Splita. Riječ je o protivniku protiv kojeg se i otvorilo prvenstvo, Osječani su to odradili na pravi način, slavili su u pet setova i uzeli prve gostujuće bodove.


- Naravno da je želja nastaviti uspješnu seriju, cilj nam je maksimalno iskoristiti igranje na našem parketu. Dobili smo Splićane u gostima, ali sada bi nas mogao čekati mnogo teži posao. Znamo da se naš subotnji protivnik nedavno osnažio za Igora Omrčena, što znači da su dobili kvalitetu više. No, naše se ambicije znaju - kaže trener Mario Teppert, koji je zajedno sa svojim igračima zaslužio i brojniju podršku s tribina. Dobre igre ekipe Mursa-Osijek, uz dolazak Omrčena koji je svjetsko ime, trebali bi biti prava pozivnica za dolazak u Gradski vrt u subotu, u 20 sati.
Sat vremena ranije Marsonia će početi svoju utakmicu u Sisku, gdje će Brođani nastojati nešto i osvojiti. Ostali parovi 10. kola: Kitro Varaždin - Zadar, Rijeka - Rovinj, Centrometal - Medicinar Trnje. N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike