Sport
SUPERLIGA ODBOJKAŠICA

Osječanke gostuju na Kvarneru
Objavljeno 14. prosinca, 2019.
Stigle su i odbojkašice do 10. kola Superlige u kojem će slavonski dvojac igrati protiv istarsko-kvarnerskog. U subotu (19.30) će tako Osijek odmjeriti snage u gostima protiv sastava iz vrha poretka. Rijeka CO dugo je bila usamljena na vrhu, gdje joj sada društvo s istim brojem bodova pravi Marina Kaštela. Sastav s Drave je u zlatnoj sredini, gdje bi mogao ostati bez obzira na ishod riječkog dvoboja.


- Na posljednje gostovanje u godini odlazimo neopterećeni, jer je već sada jasno da u drugom dijelu po skupinama nećemo više dijeliti sudbinu s Riječankama. No, dvoboj s ekipom iz vrha uvijek je prigoda za novo dokazivanje i testiranje forme u završnici prvoga dijela sezone. Na našem parketu smo se dobro nosili s Rijekom, pokušat ćemo to i ponoviti - nada se trener Miroslav Đekić, koji za ovu utakmicu najvjerojatnije neće računati na kapetanicu Doris Krivić, koja je prije tjedan dana ozljedila tetivu.
Pred odbojkašicama Enna Vukovara je pak radna nedjelja (18). Trećeplasirani sastav dočekuje Poreč koji nema dobrih iskustva iz Slavonije ove sezone. Nedavno su djevojke iz Istre poražene u Osijeku u tri seta, a slično bi se trebalo ponoviti u dvorani OŠ Dragutin Tadijanović, gdje je domaćin apsolutni favorit. Očekuje se s pravom treća uzastopna pobjeda za tri boda, s kojom će sastava Ivane Džamarije dodatno učvrstiti treće mjesto. U preostala dva susreta sastaju se: Olimpik - Brda i Split - Marina Kaštela. N.B.
Možda ste propustili...

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

SLAVONSKI OBRAČUN PRIPAO LIDERU

Dogan pogodio za ostanak bodova u Gradskom vrtu

Najčitanije iz rubrike