Osijek
TRADICIONALNI SUSRET UMIROVLJENIKA VODOVODA

Više od 200 bivših radnika na okupu
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
Vodovod-Osijek organizirao je u petak, 13. prosinca, tradicionalni susret svojih umirovljenih radnika kojim im želi zahvaliti za sav minuli rad i doprinos tvrtki, ali i iskoristiti priliku za druženje i prisjećanje na prošla vremena.


Riječ je o događaju koji se kontinuirano održava 50-ak godina, a svi oni koji se odazovu dobivaju i prigodan poklon. Ove je godine svečanom ručku prisustvovalo nešto više od 200 bivših radnika, a prema evidenciji ima ih 325, kaže direktor Vodovoda Osijek Ivan Jukić.


"Želja nam je s ovom tradicijom nastaviti i u godinama koje slijede ako budemo u mogućnosti, prije svega jer im želimo zahvaliti na svemu što su učinili za našu tvrtku, s obzirom na to da ih je velik dio sudjelovao u izgradnji infrastrukture kojom je naš Vodovod jedan od najmodernijih u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe. Inače, za svakog smo pripremili bon od 200 kuna koji može iskoristiti u Konzumu", dodao je Jukić. Umirovljeni radnik Branko Vidović ističe kako se rado odaziva pozivu bivše tvrtke u koju je utkao 37 godina svog života i radnog vijeka.
"Vodovod je cijeli moj život i iako sam u mirovini, to je i dalje moja kuća koju rado posjećujem kad stignem. Ovdje sam počeo raditi još 1964. godine i uvijek sam osjećao da je tu čovjek na prvom mjestu, što je iznimno važno svakom radniku", zaključio je Vidović. E. Nenadić
Možda ste propustili...

UZ ZAVRŠETAK KOLONIJE U ERNESTINOVU

Skulpture se uskoro sele u novi park

UDRUGE ZA RAD S MLADIMA

Početna radionica o LARP-u za mlade

GISKO OGRANAK DONJI GRAD

Izložba radova Jasne Čarapić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana