Regija
HGK VPŽ URUČIO NAGRADE ZA USPJEŠNO POSLOVANJE

‘‘Zlatna kuna‘‘ Gradbi, Pan parketu i Ciprijanoviću
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
KAPELA DVOR


U Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, na kojoj su predsjednik Zlatko Pleša, savjetnik u Uredu predsjednika Hrvatske gospodarske komore Ivan Škorić te župan Igor Andrović najuspješnijim tvrtkama u 2018. godini s područja županije dodijelili priznanja ‘‘Zlatna kuna‘‘. Pozdravne riječi na početku sjednice uputio je predsjednik HGK-ŽKV Zlatko Pleša. U nastavku je viši stručni savjetnik Sektora za financijske institucije i ekonomske analize Hrvatske gospodarske komore Zagreb Željko Hanzl predstavio razvojne raznolikosti Hrvatske s posebnim osvrtom na VPŽ i publikaciju Županijske komore Virovitica pod nazivom "Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2018. godini". O samoj publikaciji nekoliko riječi rekla je i Kristina Pleša, direktorica Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.


– U ovoj, 23. godišnjoj publikaciji navode se najvažniji ekonomski pokazatelji za 2018. godinu radi sagledavanja položaja gospodarstva Virovitičko-podravske županije u hrvatskom gospodarstvu - rekla je Pleša.


Najuspješniji gospodarstvenici s područja Virovitičko-podravske županije primili su zaslužena priznanja za uspješan rad u 2018. godini. U kategoriji malih trgovačkih društava dobitnik "Zlatne kune" je tvrtka Gradba d.o.o. iz Brezika. U kategoriji srednjih trgovačkih društava "Zlatnu kunu" dobio je orahovački Pan Parket d.o.o., a "Zlatnu kunu" u kategoriji velikih trgovačkih društava dobila je tvrtka Ciprijanović d.o.o. iz Orahovice. Čestitke ovogodišnjim dobitnicima uputio je Ivan Škorić, savjetnik predsjednika Hrvatske gospodarske komore.
– Zahvaljujem na ovoj lijepoj nagradi, a zasluge naravno idu zaposlenicima Pan parketa. Ovo je posebno priznanje za trud i rad koji smo ostvarili u prošloj godini. Nadam se da će nas i u budućnosti Hrvatska gospodarska komora uzimati u obzir kada se budu dijelile ovakve nagrade. Moram naglasiti da sam zadovoljan, ali ne baš prezadovoljan, jer smo jako vezani uz izvoz, pa malo strahujemo od recesije. Osjetimo da rast i nije baš onakav kakav je bio proteklih godina, tako da smo malo oprezniji - rekao predsjednik Uprave Pan parketa Daniel Smiljanić. V.Grgurić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike