Regija
U NEDJELJU HUMANITARNI KONCERT ZA SLIJEPU SARU RADOJČIĆ

Prikuplja se pomoć za računalo
Objavljeno 14. prosinca, 2019.
DONJI MIHOLJAC

Lions klub Mihael Donji Miholjac u nedjelju u 19 sati u Dvorcu Mailath organizira humanitarni koncert "Pokaži da ti je stalo – gledaj srcem… jer samo srcem dobro se vidi…". Nastupit će vokalni ansambl Brevis iz Osijeka, a prikupljena sredstva donirat će se slijepoj Sari Radojčić, učenici 1. razreda opće gimnazije Srednje škole Donji Miholjac, za kupnju pomagala i računala koja će joj olakšati školovanje.

- Sara je petnaestogodišnjakinja koja je od rođenja slijepa. Uključena je u program integracije i psihosocijalne pomoći Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek u Zagrebu i trenutačno pohađa Srednju školu u Donjem Miholjcu uz pomoć asistenta i prema prilagođenom programu. Najviše problema stvaraju joj zastarjela pomagala te neodgovarajuće osobno računalo bez kojih ne može pratiti nastavu niti sudjelovati u odgojno-obrazovnom procesu. Mi to želimo promijeniti - poručili su iz miholjačkog LC-a Mihael te pozivaju Miholjčane i Miholjčanke da u što većem broju dođu na koncert.

Svi koji žele dati svoj doprinos mogu uplatiti novčana sredstva na žiro račun LC Mihael IBAN broj: HR55 2412 0091 1340 02073 (s naznakom za Saru). S.F.
Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

Najčitanije iz rubrike