Osijek
PRIGODNE JEDNOKRATNE POTPORE OPĆINE ČEPIN

Zahtjevi za božićnice do 20. prosinca
Objavljeno 12. prosinca, 2019.
U povodom blagdana Božića općinski načelnik Čepina Dražen Tonkovac donio je Odluku o isplati jednokratne prigodne pomoći - božićnice umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb s prebivalištem na području općine Čepin.


Svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Čepin, čija ukupna primanja po osnovi svih domaćih i inozemnih mirovina koje primaju ne prelaze 1500 kuna isplatit će se jednokratna prigodna pomoć - božićnica u iznosu od 100 kuna.


Božićnicu od 150 kuna dobit će korisnici zajamčene minimalne naknade.


Tonkovac navodi da se zahtjevi za dodjelu božićnica zaprimaju zaključno s 20. prosincem, a isplaćuju se od jučer do 20. prosinca 2019. u gotovini na blagajni Općine Čepin.


Umirovljenici koji ostvaruju pravo na božićnicu trebaju, uz zahtjev, dostaviti i preslik posljednjeg odreska mirovine te osobnu iskaznicu na uvid, a umirovljenici koji primaju mirovinu preko tekućih ili štednih računa poslovnih banaka, moraju predočiti obavijest banke o mirovinskim primanjima za prethodni mjesec i osobnu iskaznicu na uvid.


Umirovljenici koji ostvaruju isključivo inozemnu mirovinu dužni su, uz zahtjev, dostaviti i potvrdu HZMO-a o neprimanju tuzemne mirovine.


Korisnici zajamčene minimalne naknade dužni su uz zahtjev priložiti preslik rješenja o zajamčenoj minimalnoj naknadi Centra za socijalnu skrb i osobnu iskaznicu na uvid. Obrazac zahtjeva za umirovljenike i korisnike zajamčene minimalne naknade Centra može se preuzeti osobno u Upravnom odjelu za upravno-pravne poslove, društvene djelatnosti i socijalnu skrb Općine Čepin, K. Zvonimira 105, Čepin ili preko službenih internetskih stranica Općine Čepin.
Darko Pejić
Možda ste propustili...

PRVA PROSLAVA CRKVENOG GODA NAKON COVID IZOLACIJE

Veliko slavlje GČ Jug 2 - na otvorenom i uz oprez

IZ AGENCIJE ZA OBNOVU TVRĐE NAJAVLJUJU:

Površina ispred Vodenih vrata bit će obnovljena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POVRATAK TRADICIJE U NEDJELJU

Na osječkoj Autopiji opet je kao nekada

2

KOPAČKI RIT, PRAVO MJESTO ZA OPORAVAK OD IZOLACIJE

Povratak prirodi čamcem kroz zelenu oazu nadomak gradu

3

PLOČE VEĆ NAČETE TRAGOVIMA ULJA I AUTOMOBILSKIH GUMA

Bahati vozači devastiraju novi
Trg Vatroslava Lisinskog