Tehno
LEMAX

Paul Watts komercijalni direktor
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
Watts je Japan zamijenio dolaskom u Zagreb, u brzorastuću SaaS (Software as a Service) tvrtku koja razvija sveobuhvatni enterprise softver preko kojeg turističke agencije i touroperatori diljem svijeta vode svoje kompletno poslovanje i automatiziraju poslovne procese. Tijekom svoje karijere Watts je pokretao i uspostavljao timove za skaliranje prihoda i rast kroz optimizaciju prodajnih procesa, razvoj poslovanja i strateških suradnji. U Lemaxu će biti zadužen za prenošenje svog bogatog iskustva na čak tri odjela ključna za ostvarenje očekivanog globalnog rasta: marketing, prodaju i odjel za brigu o korisnicima. Novi komercijalni direktor planira značajna zapošljavanja u timovima koje vodi te otvaranja globalnih ureda kako bi se približili postojećim i ciljanim korisnicima na stranim tržištima.

Lemax trenutno ima više od 120 korisnika na šest kontinenata, a Wattsovim dolaskom osigurat će se realizacija internog programa za razvoj best-in-class prodajnih vještina pod nazivom Sales Execution akademija. U razgovorima s tvrtkom posljednjih mjeseci, Watts ističe kako je uvidio da je Lemaxova trenutna faza rasta izazov po njegovoj mjeri. "U Lemax me, osim Hrvatske, privukla činjenica kako tvrtka radi na transformaciji turističkog sektora i već predstavlja globalnog igrača u tom području. Uvjeren sam kako svojim iskustvom u brzorastućim organizacijama mogu donijeti dodanu vrijednost zaposlenima u Lemaxu te dugoročno utjecati na ostvarenje tvrtkine vizije, postati vodeći igrač na svjetskom tržištu", komentirao je Watts.

Watts ima dokazani uspjeh u operativnoj izvedbi poslovnih strategija, od osnivačke faze sve do ekspanzije poslovanja velikih globalnih kompanija poput TIBCO, Blue Prism i Staffware. Gaji strast prema osmišljavanju tzv. go-to-market priručnika - detaljnih strategija za realizaciju dugotrajne vrijednosti proizvoda ili usluga koje se ostvaruju na temelju funkcionalnih okvira za razvoj proizvoda, prodaje, isporuku te timski rad unutar marketinga. M.R.

Možda ste propustili...

UREĐAJI KOJI PARAJU OBLAKE

Ovo su trenutni tech bestselleri!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana