Tehno
PRODAJOM PROIZVODA I USLUGA

Nogometaši NK-a Osijek zaradili 20.000 kuna za Centar Ivan Štark
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
Novi A1 centar, u cijelosti digitaliziran i prilagođen korisnicima, otvorio je svoja vrata u trgovačkom centru Portanova, a brojnim zaljubljenicima u nove tehnologije, jednostavniji i funkcionalniji koncept trgovine sada nudi bolji pregled ponude.

Otvorenju novog A1 centra nazočili su i nogometaši NK-a Osijek Josip Špoljarić i Mihael Žaper te gamer i YouTuber Ivan Rado, poznatiji kao Malajski Tapir, koji su preuzeli ulogu A1 osoblja. Prodajom proizvoda i usluga A1 zaradili su 20.000 kuna, koje A1 Hrvatska donira Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. U duhu blagdanskog, darivanja ovoj donaciji pridružili su se i organizatori Pannonian Challengea, s kojima A1 Hrvatska surađuje već dugi niz godina kao generalni sponzor događaja, te su i oni centru donirali 5000 kuna. Uz to, pridružili su se i igrači NK-a Osijek, koji su štićenicima Centra donirali televizor, a PlayStation Hrvatska sudjeluje u donaciji s PlayStation®4 konzolom.

Osim humanitarne akcije, nogometaši NK-a Osijek i Malajski Tapir s posjetiteljima su, u posebnom blagdanskom gaming kutku, zaigrali FIFA-u 20. Mladim je Osječanima pritom najviše izazova zadavao poznati gamer, koji je nedavno sudjelovao i na jednom od najvećih gaming sajmova na svijetu, zagrebačkom Reboot InfoGameru powered by A1, gdje su posjetitelji prvi u regiji i među prvima u svijetu mogli odmjeriti snage u mobilnim igrama na A1 5G mreži. M.R.
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike