Mozaik
BROJNI NOVITETI NA HR TOP 40

Pravila igre i dalje su na vrhu
Objavljeno 12. prosinca, 2019.
Najviši novi ulaz ostvario je Tihy, pravog imena Tihomir Kožina, pjesmom "Dođi bliže" te slušatelje tjera na ples. Upravo je zarazna melodija ovu pjesmu dovela na listu najemitiranijih, a nastala je u izdanju Dallas Recordsa. Sljedeći novi ulaz pripao je dečkima iz Tarapana Banda. Dečki su zaslužni za nastanak himne momačkih zabava pod nazivom "Momačka". Pjesma je dobila i svoj spot, koji je poput zagorske verzije popularnog filma "Mamurluk". Singl je nastao u izdanju Croatia Recordsa i Badra Medije.

Sandija Cenova tmurno je prosinačko vrijeme inspiriralo da pjesmom pobudi veselje, čime je postigao treći novi ulaz na listu. Za kraj godine pripremio je veseli hit "Dođe mi", u izdanju Hit Recordsa i Rubikon Sound Factoryja. S druge strane, prosinac je vrijeme kada se prisjećamo svega što se zbivalo protekle godine. Upravo je to ono što je inspiriralo Gorana Karana da napiše novu pjesmu u izdanju Scardone. Karan "Za generaciju" pjeva o starim ljubavima i ljudima koji zauvijek ostaju u našim mislima, te predstavlja još jedan novi ulaz na HR Top 40.

Posljednja dva ulaza ostvarile su dvije mlade nade, Roko Vušković i Lu Jakelić, a nižu hit do hita. Roko Vušković se slušateljima uvukao pod kožu duetom s Betom Sudar, a ovaj je put na listu dospio singlom "Ni u snovima". Pjesma je četvrti singl ovog simpatičnog kantautora i saksofonista. Nastala je u izdanju Croatia Recordsa i Bonton Musica, a govori o bivšim ljubavima. Iz Croatia Recordsa stiže i pjesma Lu Jakelić. Ova mlada djevojka radijski je eter upotpunila pjesmom "Sve o čemu sam šutjela".

Pravila igre još uvijek drže prvu poziciju na listi s pjesmom "Samo zbog nje", u izdanju Gema Produkcije. Njih na drugom mjestu slijedi Franka i pjesma "Sve dok sanjaš", koja je stigla iz Karpo Medije i Croatia Recordsa. Detour i "Slike o našim danima", u izdanju Aquarius Recordsa, na trećem su mjestu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva više od 130 radiopostaja. T.K.
U SLAVONIJI TAKOĐER NAJEMITIRANIJI
Dalmacija najviše sluša Franku i “Sve dok sanjaš”. “Slike o našim danima”, o kojima pjeva Detour, najviše se emitira u Istri i Primorju. Osim što su prvi na listi, Pravila igre najemitiraniji su u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Pjesma “Samo zbog nje” nastala je u izdanju Gema Produkcije. Grad Zagreb giba se u ritmu pjesme “Dođi bliže”, koju izvodi Tihy. Ljubavnici su najomiljeniji u zagorskoj regiji. Tamo se njihov hit “Ništa nije slučajno”, u izdanju Croatia Recordsa, najviše emitira na radijskim postajama.
Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

Najčitanije iz rubrike