Mozaik
BLANKA DOŠEN RAZVESELILA FANOVE UOČI BLAGDANA

Spot “Milostinju u ljubavi ne primam”
Objavljeno 12. prosinca, 2019.
Poklonici i ljubitelji tamburaške glazbe te glazbenog rada Blanke Došen ovih dana imaju dvostruki razlog za zadovoljstvo. Nakon što je nedavno predstavila novu pjesmu, uoči predstojećih blagdana, svojoj publici donosi i videospot. Dobitnica Porina, zajedno sa svojom ekipom, predstavlja video za pjesmu "Milostinju u ljubavi ne primam", s kojom je nastupila na ovogodišnjem festivalu u Požegi.

- Skladba je to koja nosi posebne poruke svima nama. Kad je riječ o ljudskom dostojanstvu, ne možemo raditi kompromise. Tko poštuje sebe, poštuje i druge! Pravo je vrijeme u Novu godinu ući s novim stavovima i s ljudima koji nas poštuju, a ostaviti iza sebe, sve što nas usporava i unazađuje, što ujedno poručuje i ova pjesma! Stoga dragi ljudi, poštujte i volite sebe, jer nitko neće taj težak posao obaviti bolje, od vas samih! Sretan Božić i Nova svima od srca! - kaže Blanka.

Spot "Milostinju u ljubavi ne primam" obiluje predivnim kadrovima snimljenim na jednom imanju u Parku prirode Papuk. Ono što je posebno u ovoj glazbenoj priči je to što se u pjesmi kao prateći vokal Blanki pridružila kći Barbara, koja je studentica Umjetničke akademije u Osijeku, te je ovo njihova prva zajednička suradnja. T.K.

 
 
 
Najčitanije iz rubrike