TvObzor
SRETAN PUT - NOVI ALBUM MIJE DIMŠIĆ

Sjajna stranica uspješne karijere mlade Osječanke
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
Za novi album Mija se okružila sjajnim suradnicima na čelu s Damirom Bačićem, Vjekoslavom Dimterom te Ivanom Pešutom, Antom Gelom i Goranom Martincem

Mia Dimšić najpopularnija je hrvatska izvođačica čiji su album prvijenac "Život nije siv" i božićni album "Božićno jutro" nagrađeni sa sedam nagrada Porin. Na radost svih njezinih obožavatelja, treći studijski album "Sretan put" u prodaji je od prošlog tjedna.

Uz Miju putujete na neka bolja mjesta, gdje život nije siv. Mijini stihovi, baršunast glas i zvuk gitare osvajaju, a na trećem studijskom albumu uživat ćete u deset sjajnih pjesama, svima već poznatim hitovima: "Sva blaga ovog svijeta" u duetu s Markom Toljom, "Ovaj grad" i "Cesta do sna" te u naslovnoj pjesmi "Sretan put", novom singlu "Pomiče se sat" za koji je danas predstavljen spot u režiji Borisa Sekulića, "Unatrag", "Male stvari", "Tko je tu lud", "Pomalo slučajno" i "Znaš me najbolje".

Mia će uvijek od sebe dati najbolje jer njezini obožavatelji to zaslužuju.

"Mislim da je zapisivanje i interpretacija vlastitih osjećaja pred gomilom ljudi privilegij za koji nikad neću moći dovoljno zahvaliti", napisala je Mia u knjižici izdanja. Okružena sjajnim suradnicima na čelu s izvršnim producentom i kaoutorom Damirom Bačićem, koautorom i glazbenim producentom Vjekoslavom Dimterom i glazbenim producentom Ivanom Pešutom, Antom Gelom, Goranom Martincem, Mia i njezin bend, kao i svi gosti, ispisali su još jednu sjajnu stranicu njezine veličanstvene karijere, karijere čiji ste svi vi koji željno iščekujete svaku novu pjesmu ili singl neotuđiv dio. Za likovno oblikovanje albuma "Sretan put" zaslužan je tim Kreativne ovčice, ilustracije su djelo Branke Hollingsworth Nara dok sjajne fotografije potpisuje Mare Milin.

“Nadam se da ćete uživati u svemu što smo vam pripremili. Na svakom vašem koraku i putovanju neka vam je sretan put”, zaključila je Mia u knjižici izdanja.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana