Dome slatki dome
POMOĆ ŠTIĆENICIMA DJEČJEG DOMA

JYSK donirao proizvode za spavanje Dječjem domu sv. Ana na otoku Braču i u Vinkovcima
Objavljeno 11. prosinca, 2019.

Brač/Vinkovci – Povodom otvaranja nove trgovine 19. prosinca na otoku Braču, danski maloprodajni lanac JYSK donirao je gotovo 200 komada proizvoda za spavanje u vrijednosti većoj od 11.000 kuna čime je opremio prostore za spavanje štićenicima Dječjeg doma sv. Ana iz Vinkovaca koji svake godine ljetuju na otoku Braču.

Dječji dom sv. Ana ima 30 kreveta u Vinkovcima i 62 kreveta na Braču gdje ljetuju djeca iz raznih dječjih domova s područja grada Osijeka, Slavonskog Broda i Karlovca. Također, korisnici su i štićenici Centra za rehabilitaciju Mala Terezija te djeca iz udomiteljskih obitelji iz Vukovarsko-srijemske županije.

 

Predstavnici JYSKa na čelu s voditeljicom JYSK trgovine u Vinkovcima Anitom Kalić posjetili su Dječji dom sv. Ana u Vinkovcima, gdje je, ravnateljici doma profesorici pedagogije Zrinki Mikić, uručena donacija.

„Dolaskom u svaku novu sredinu, uz samo otvaranje trgovine i nova radna mjesta, želimo se aktivno uključiti i doprinijeti lokalnoj zajednici jer i mi postajemo njenim odgovornim članom. Drago mi je da smo imali priliku razveseliti mališane i osigurati im ljepši san prilikom ljetovanja“, izjavio je Direktor prodaje JYSKa Dražen Eldić.

 

JYSK trgovina na otoku Braču druga je trgovina koju JYSK otvara na nekom od dalmatinskih otoka. Nova trgovina nalazi se na adresi Žedno Drage bb u Supetru, poslovat će na gotovo 1.000 četvornih metara, a kupci će u nju moći zaviriti 19. prosinca ove godine kada otvara svoja vrata gdje će im na usluzi biti sedam novozaposlenih djelatnika JYSKa.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 2.800 prodavnica u 52 države širom svijeta među kojima je i Hrvatska.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici kao i na službenoj web stranici JYSK.hr.

Možda ste propustili...

LIFESTYLE H: RANILICA ZA DIJETE

Udobnost, sigurnost i praktičnost u dizajnu

MINI RUŽE : LJEPOTICE U MALOM FORMATU

I na najmanjem balkonu

Najčitanije iz rubrike