Dome slatki dome
LIFESTYLE ELECTROLUX PURE Q9

Usisavač koji izgleda kao s drugog planeta
Objavljeno 12. prosinca, 2019.
Model PQ91-ANIMA bit će posebno zanimljiv vlasnicima kućnih ljubimaca, jer stiže s dodacima poput četke za uklanjanje dlaka

Prošle godine u ovo doba dobili smo priliku isprobati inovativan usisavač iz Electroluxa Pure F9. Gotovo totalno drugačiji od svih na tržištu dostupnih usisavača, ovaj je model donio privlačan dizajn, bežičan rad, višestruku filtraciju, brojne nastavke i usisavanje bez vrećica. Sada, godinu dana kasnije, stigao je njegov pandan u segmentu 2u1 usisavača, a koji donosi također revoluciju u svakom pogledu kod ovakvih modela.

Electrolux Pure Q9, kao i njegov bratski model F9, zaista je premium proizvod. Od pozamašnog i bogatog pakiranja, dizajna, kvalitete izrade, mogućnosti i performansi. Svaki detalj pomno je isplaniran i doveden do tehničkog savršenstva. U ponudi su tri modela Electrolux Pure Q9, pa iako je svaki na svoj način vrhunski, model PQ91-ANIMA bit će posebno zanimljiv vlasnicima kućnih ljubimaca, jer stiže s brojnim dodacima za svakodnevnu uporabu, ali i posebnim dodacima, poput četke za uklanjanje dlaka i nastavka za čišćenje namještaja. Osim ovih dodataka za one koji imaju kućne ljubimce, zajedničko za sve modele su brojne inovacije koje donose Electrolux Pure Q9 modeli. Krenimo od izgleda, naprosto pokraj stotina drugih modela Electrolux Pure Q9 izgleda kao s drugog planeta. Ističe se besprijekornim dizajnom koji nije tu samo u službi ljepote, nego je u službi funkcionalnosti koje ovaj usisavač donosi. Ergonomska drška, ali i mogućnosti odvajanja usisavača iz drške te njegovo pretvaranje u ručni usisavač, posebno su dojmljivi. Materijali su priča za sebe, pa tako osim visokokvalitetne plastike, kao materijal korišten je i titanij! Zahvaljujući njemu usisavač je čvrst, lagan i stabilan. Poboljšanje u odnosu na sve druge 2u1 modele usisavača vidljivo je i u čišćenju rotacijske četke koju više nije potrebno toliko često skidati i čistiti od dlaka. Naime, dovoljno je pritisnuti papučicu i četka će se samostalno riješiti nakupljenih dlaka. Sloboda rada nešto je što će svi visoko na listi mogućnosti cijeniti. Naime, Electrolux Pure Q9 radi uz pomoć baterija, a jednom napunjen usisavač imat će autonomiju od oko 55 minuta rada. Bez obzira na to jeste li vlasnik malog stana ili velike kuće, sloboda rada bez kabela i traženja strujnih utičnica bit će nešto bez čega više nećete moći zamisliti usisavač.

Marin Režić
Možda ste propustili...

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike