Mozaik
VEĆ DANAS ULAZNICE KREĆU U PRODAJU

Koncert Pipsa na Šalati u rujnu 2020.
Objavljeno 11. prosinca, 2019.
PipsChips&Videoclips, kultni zagrebački rock-band i jedan od najvoljenijih uopće u povijest zagrebačke rock-scene, održat će najveći koncert svoje karijere 12. rujna na stadionu Šalata. U tu subotnju večer Pipsi će zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu, kada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili pred više od 4000 ljudi. Od tada su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub, primjerice Sax dva puta prošlog mjeseca, i nastupali konstantno po festivalima diljem regije, ali sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte. Upravo u tom pažljivom biranju leži ključ za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu, koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.


Omiljeni zagrebački open air koncertni prostor, ŠRC Šalata prvi će put tako ugostiti bend na solonastupu, na njihovoj najvećoj koncertnoj produkciji do sada.
Ulaznice za Šalatu u prodaju kreću danas, 12. prosinca, u 9 sati. Cijena im do kraja godine iznosi 85 kn, od 1. siječnja do 11. rujna 100 kn, a, ako ih ostane, na dan koncerta moći će se kupiti po 120 kn. Mogu se kupiti preko Eventima. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike