Mozaik
NASTAVAK KINOHITA IZ OSAMDESETIH STIŽE U KINA SLJEDEĆEG LJETA

Stigao trailer za
“Istjerivače duhova”
Objavljeno 11. prosinca, 2019.
Novi nastavak kultnog filma iz osamdesetih, "Istjerivači duhova", dolazi u kina sljedećeg ljeta, a djelić onoga što nas čeka otkriva prvi trailer filma, koji je upravo objavljen. Sljedeće poglavlje originalnih ‘‘Istjerivača‘‘ donose nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.). Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan. U filmu "Istjerivači duhova: Naslijeđe" ("Ghostbusters: Afterlife") fokus je na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece stiže u mali grad u kojemu se počnu događati neobične stvari. Ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, Finna Wolfharda ("Stranger Things") kao njezina sina, Mckennu Grace u ulozi njezine kćeri i Paula Rudda kao učitelja. Iako brojni fanovi priželjkuju i povratak originalnih Ghostbusters zvijezda Billa Murrayja kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourney Weaver kao Dane Barrett za sada još nema potvrde hoćemo li ih zaista imati priliku vidjeti u ovom filmu.

Film "Istjerivači duhova" bio je najkomercijalniji film 1984. godine sa zaradom od gotovo 239 milijuna dolara u američkim kinima, koji je rezultirao nastavkom "Istjerivači duhova 2" 1989. Originalni ‘‘Istjerivači‘‘ iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 1980-ih. T.K.
Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike