Regija
PROJEKT VRIJEDAN PET MILIJUNA KUNA

Obnavljaju vatrogasni centar u Podgoraču
Objavljeno 10. prosinca, 2019.
PODGORAČ - Čak ni kiša nije omela početak radova na jednom od najvećih projekata u općini Podgorač, koji, kako je i načelnik općine Goran Đanić istaknuo, neće bitno utjecati na gospodarski razvitak općine, ali će na višu razinu podići društveni i kulturni život mještana. Rekonstrukcija vatrogasnog centra u naselju Podgorač, u vrijednosti od oko pet milijuna kuna, još jedna je u nizu investicija, u sklopu koje će se urediti mjesni dom, spremište i dograditi nekoliko vatrogasnih garaža.

- Rekonstrukcija vatrogasnog centra u naselju Podgorač prikazuje uporan rad mene kao načelnika, mojih suradnika, vijećnika, konzultantske tvrtke te povlačenja europskih sredstava. Ovaj projekt u vrijednosti je od oko pet milijuna i financiran je u stopostotnom iznosu od strane Europske unije - rekao je načelnik Đanić, koji smatra da je projekt jednako važan i za Osječko-baranjsku županiju. DVD kompleks trebao bi biti dovršen do kraja mjeseca rujna 2020.
godine.

Izvođač radova je Tehno-elektro d.o.o. iz Đakova, respektabilna tvrtka koja iza sebe ima poslovne rezultate, pa se načelnik nada da će radovi i ovdje biti uspješno i kvalitetno izvedeni. I.Ć.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENA DRUGA PJESNIČKA ZBIRKA

’’Študiranja gospoje Šokice’’ Sandre Kopić

POTPORA OSOBAMA S AUTIZMOM

Predstava Aut Male scene iz Zagreba

Najčitanije iz rubrike