Osijek
PRIZNANJE OSJEČANIMA

Antonio Lozančić - glavni tajnik Mladeži HDZ-a
Objavljeno 10. prosinca, 2019.
Donedavni predsjednik mladeži osječkog HDZ-a Antonio Lozančić ovih je dana izabran za glavnog tajnika nacionalne Mladeži HDZ-a. S obzirom na to da je riječ o jednoj od najodgovornijih funkcija u stranačkoj mladeži, ovaj izbor predstavlja potvrdu uspješnog rada koji je Lozančić pokazao tijekom višegodišnjeg vođenja mladih u Osijeku.

Novi tajnik mladeži HDZ-a smatra kako je to ujedno i priznanje cjelokupnom osječkom HDZ-u koji se nametnuo aktivnostima, medijskim istupima i prijedlozima rješenja za brojna komunalna, gospodarska i društvena pitanja našeg grada.

- Bitno je nastaviti timski i sustavno djelovati ne samo u organizacijskom smislu nego prvenstveno u dijalogu i suradnji sa svim subjektima koji se bave pitanjima mladih. Naši su zadatci da detektiramo probleme i na taj način sudjelujemo u kreiranju rješenja koja pomažu mladim obiteljima, studentima i učenicima te da vodimo osobitu brigu o mladim ljudima na tržištu rada, odnosno onima koji mu pristupaju - kaže Lozančić.

Inače, ovaj je 29-godišnji Osječanin završio poslijediplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na posljednjim je lokalnim izborima izabran za gradskog vijećnika, a sada ga očekuju izazovi nacionalne politike u najbrojnijoj organizaciji mladih u Hrvatskoj. T.P.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

Najčitanije iz rubrike