Osijek
PRIZNANJE OSJEČANIMA

Antonio Lozančić - glavni tajnik Mladeži HDZ-a
Objavljeno 10. prosinca, 2019.
Donedavni predsjednik mladeži osječkog HDZ-a Antonio Lozančić ovih je dana izabran za glavnog tajnika nacionalne Mladeži HDZ-a. S obzirom na to da je riječ o jednoj od najodgovornijih funkcija u stranačkoj mladeži, ovaj izbor predstavlja potvrdu uspješnog rada koji je Lozančić pokazao tijekom višegodišnjeg vođenja mladih u Osijeku.

Novi tajnik mladeži HDZ-a smatra kako je to ujedno i priznanje cjelokupnom osječkom HDZ-u koji se nametnuo aktivnostima, medijskim istupima i prijedlozima rješenja za brojna komunalna, gospodarska i društvena pitanja našeg grada.

- Bitno je nastaviti timski i sustavno djelovati ne samo u organizacijskom smislu nego prvenstveno u dijalogu i suradnji sa svim subjektima koji se bave pitanjima mladih. Naši su zadatci da detektiramo probleme i na taj način sudjelujemo u kreiranju rješenja koja pomažu mladim obiteljima, studentima i učenicima te da vodimo osobitu brigu o mladim ljudima na tržištu rada, odnosno onima koji mu pristupaju - kaže Lozančić.

Inače, ovaj je 29-godišnji Osječanin završio poslijediplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na posljednjim je lokalnim izborima izabran za gradskog vijećnika, a sada ga očekuju izazovi nacionalne politike u najbrojnijoj organizaciji mladih u Hrvatskoj. T.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U OSIJEKU VIŠE UMRLIH NEGO POKOPANIH OSOBA?

Urne s pepelom roditelja
čuva u svojoj dnevnoj sobi

2

NADZORNE KAMERE I U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

Ni u kafić bez velikog brata: Ispijanje piva ili kave uz obvezan digitalni nadzor

3

MLADI U KULTURI: RASPRAVA “AUDIOVIZUALNA UMJETNOST”

Može li Osijek postati grad velike produkcije i dovesti seriju “Game of Thrones”?