Osijek
PRIZNANJE OSJEČANIMA

Antonio Lozančić - glavni tajnik Mladeži HDZ-a
Objavljeno 10. prosinca, 2019.
Donedavni predsjednik mladeži osječkog HDZ-a Antonio Lozančić ovih je dana izabran za glavnog tajnika nacionalne Mladeži HDZ-a. S obzirom na to da je riječ o jednoj od najodgovornijih funkcija u stranačkoj mladeži, ovaj izbor predstavlja potvrdu uspješnog rada koji je Lozančić pokazao tijekom višegodišnjeg vođenja mladih u Osijeku.

Novi tajnik mladeži HDZ-a smatra kako je to ujedno i priznanje cjelokupnom osječkom HDZ-u koji se nametnuo aktivnostima, medijskim istupima i prijedlozima rješenja za brojna komunalna, gospodarska i društvena pitanja našeg grada.

- Bitno je nastaviti timski i sustavno djelovati ne samo u organizacijskom smislu nego prvenstveno u dijalogu i suradnji sa svim subjektima koji se bave pitanjima mladih. Naši su zadatci da detektiramo probleme i na taj način sudjelujemo u kreiranju rješenja koja pomažu mladim obiteljima, studentima i učenicima te da vodimo osobitu brigu o mladim ljudima na tržištu rada, odnosno onima koji mu pristupaju - kaže Lozančić.

Inače, ovaj je 29-godišnji Osječanin završio poslijediplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na posljednjim je lokalnim izborima izabran za gradskog vijećnika, a sada ga očekuju izazovi nacionalne politike u najbrojnijoj organizaciji mladih u Hrvatskoj. T.P.
Možda ste propustili...

DR. MED. SPEC. MAJA ŠTIMAC, PEDIJATRICA U PRIMARNOJ ZAŠTITI

I sada primamo i cijepimo djecu, no sve što možemo riješimo telefonski i mailom

ZAJEDNIČKI DOGOVOR U OPĆINI VLADISLAVCI

Trgovine ne rade nedjeljom i blagdanima

GORAN BENDEKOVIĆ DOSTAVLJA DOMAĆA JAJA

Narudžbe su svakodnevne, a uskoro i prodaja nesilica

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SUNČANI VIKEND

Foto: Lijepo vrijeme izmamilo i savjesne i nesavjesne Osječane

2

ZAJEDNIČKI DOGOVOR U OPĆINI VLADISLAVCI

Trgovine ne rade nedjeljom i blagdanima

3

GORAN BENDEKOVIĆ DOSTAVLJA DOMAĆA JAJA

Narudžbe su svakodnevne, a uskoro i prodaja nesilica