Sport
RUKOMETNI PAKET 24 PREMIJER LIGA

Vinkovčani su pravi majstori remija
Objavljeno 9. prosinca, 2019.
Rukometaši Spačve Vinkovaca i s trećeg gostovanja, u posljednja tri kola, vratili su se kući neporaženi. Utakmica 11. premijerligaškog kola u Varaždinu za Vinkovčane je imala dvojaku vrijednost, prva je što su osvojenim bodom došli nadomak ulaska u Ligu za prvaka, a i u slučaju istog broja bodova s Varaždincima Spačva je u prednosti s obzirom na to da su ove sezone (2. kolo) svladali Varaždin 1930.

U subotnjem susretu bolje su krenuli Varaždinci i do 10. minute imali su stalnu prednost, a potom su se momčadi izmjenjivale u vodstvu. Na odmor su gosti otišli s "plus 1", a bolje su krenuli i u nastavak. Međutim, Varaždinci brzo izjednačuju, potom su bili u stalnoj prednosti, ali u samoj završnici je Dario Raguž svojim sedmim pogotkom donio izjednačenje i vrijedan bod Vinkovčanima s kojim su se učvrstili na trećoj poziciji Paket 24 Premijer lige. A. G.
VARAŽDIN 1930       26 (12)

SPAČVA       26 (13)

VARAŽDIN - SD “Graberje”. Gledatelja 200. Suci: Ivan Grbavac (Podstrane) i Siniša Ravlić (Makarska).

VARAŽDIN 1930: Baranašić, Špruk, Vujović 12(5), Novak 4, Vojnović 3, Trojko, Meštrić, Šagij 2, Vidaček 4(1), Puček, Črnila, Divjak, Artić, Kranjec 1, Tači. TRENER: Damir Turković

SPAČVA-VINKOVCI: Ćirović, Jurić, Maroš 1, Nađ 4, Vašarević, Vignjević 2, Radović, Pašagić, Marić 2, Vukušić 3, Antunović, Raguž 7(2), Mihaljević 1, Gaća 2(1), Bolanča 2, Božić 2. TRENER: Josip Mečić

SEDMERCI: Varaždin 1930 8 (6), Spačva-Vinkovci 5 (3); ISKLJUČENJA: 10 min. Varaždin 1930 (Vujović 4, Vojnović, Šagij, Vidaček), 10 min. Spačva-Vinkovci (Vignjević, Marić 4, Mihaljević 4).
Možda ste propustili...

NEUGODNO ISKUSTVO ALBANCA

Hysaju se u vožnji zapalio automobil

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

ČETVRTFINALE KUPA HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Sesvete ovoga puta mirno kroz Zrinjevac

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini