Osijek
BRUJALI MOTORI I PRŠTALO VESELJE

Motomrazovi opet oduševili osječke mališane
Objavljeno 8. prosinca, 2019.
Unatoč magli i niskim temperaturama u ranim jutarnjim satima, članovi Moto kluba Osijek nisu ni na trenutak pomislili da ove subote odustanu od svoje tradicionalne blagdanske manifestacije Motomrazovi kojom godinama uveseljavaju generacije osječkih mališana. Bučnim brujanjem svojih motora tako su u subotnje, naposljetku sunčano i toplo, prijepodne razveselili brojnu djecu okupljenu na Trgu Ante Starčevića akcijom koja grad na Dravi uvijek ispuni predblagdanskim veseljem.

Na radost Osječana koji opetovano rado dolaze družiti se s motoristima u crvenim odijelima, Djedice i Bakice Mrazovi ponajprije su na motociklima prodefilirali ulicama grada Osijeka, a onda su na Trgu Ante Strarčevića darivali djecu slatkišima te im pružili priliku za fotografiranje i druženje u blagdanskom ozračju. Crvenim odijelima na bučnim motorima upravo su se najviše veselili oni najmlađi, koji su, unatoč velikoj gužvi, strpljivo u središtu Osijeka čekali veselu povorku, a kasnije i red za fotografiranje s jednim od Motomrazova.

Uoči dolaska na središnji gradski trg Motomrazovi su posjetili i darivali štićenike Centra za pružanje usluga u zajednici “Klasje” i Doma za odgoj djece i mladeži u Osijeku. A s obzirom na to da dio djece iz “Klasja” ne može sudjelovati u manifestaciji jer su smještena u Belom Manastiru, Antunovcu, Bistrincima i Čepinskim Martincima, Motomrazovi iz Moto kluba Osijek organiziraju posjete i na tim lokacijama. I.Sl.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike