Sport
BSK GOST RUDEŠA

Na oproštaju zadržati pozitivan niz
Objavljeno 6. prosinca, 2019.

Ovoga će vikenda hrvatski nogometni drugoligaši zaključiti jesenski dio sezone. Utakmicama prvog kola drugog kruga prvenstva u kojem su, dakle, zamijenjena domaćinstva. BSK će tako u posjet Rudešu, koji je premijernu povratničku drugoligašku utakmicu imao u Bijelom Brdu, odakle je odnio kompletan plijen iako ne bi bilo nezasluženo da su "žuto-plavi" ostali neporaženi. S nizom, pak, od pet utakmica bez poraza Bjelobrđani odlaze u Zagreb na uobičajeno mjesto sreće koje bi sutrašnjom (nedjelja) prigodom trebalo biti u Kranjčevićevoj ulici, gdje će Rudeš dočekati momčad s krajnjeg istoka Hrvatske. BSK odlazi u metropolu s nakanom zadržavanja pozitivnog trenda i uz nešto širi kadar nego što je izborio prethodni remi na splitskom Poljudu kod Hajduka II. Sastav trenera Aleksandra Borojevića već pet utakmica ne zna za poraz, a nada se kako će pozitivan niz nastaviti i s Rudešom.

- Zagrepčani su favoriti i računaju sa svim sutrašnjim bodovima. Za to će se nešto pitati i nas koji dolazimo bez imperativa osim obveze dobrog predstavljanja u čijem slučaju nismo bez izgleda ostvariti pozitivan rezultat - kaže sportski direktor Denis Krstanović. Momčad BSK-a će igrati u uobičajenoj formaciji 4-2-3-1, a očekuje se sljedeća početna: Ilinčić - Gvozdenović, Dalić, Mitrović, Jelić - Kovačić, Mory - Žuljević, Muženjak, L. Mihaljević - Dabro. D.Lekšan

Rezultati by SofaScore

Parovi 16. kola
Cibalia - Sesvete, Hrvatski dragovoljac - Solin, Dugopolje - Kustošija i Dubrava Tim Kabel - Croatia igraju danas (subota) u 13,30 sati, a od 14,30 počet će susret Orijent 1949 - Međimurje. Sutra u 13 sati (HNTV) na rasporedu je susret Hajduk II - Šibenik, a u 13,30 sastat će Rudeš - BSK.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana