Regija
NA BAZENU ODJELA ZA FIZIKALNU TERAPIJU

Počela obuka u plivanju za djecu predškolske dobi
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
SLATINA - Na bazenu za hidroterapiju Odjela za fizikalnu terapiju i rehabilitacijsku medicinu Ispostave županijskog Doma zdravlja u Slatini počela je obuka za neplivače, djecu predškolske dobi, koju vodi diplomirani kineziolog Hrvoje Žunec, a koju će do veljače proći 67 djece iz tri starije vrtićke skupine i četiri skupine predškole Dječjeg vrtića Zeko. "Vrtić je osigurao sve rekvizite i kape za plivanje te pomoćne djelatnike koji će skrbiti o djeci", rekla je zamjenica ravnateljice DV-a Zeko Tamara Dorić.


Prema riječima ravnatelja Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije dr. Ivice Foteza, omogućavanjem obuke neplivača predškolske dobi Dom zdravlja želi zahvaliti Gradu Slatini i gradonačelniku Denisu Ostrošiću na potpori kad je to bilo najpotrebnije. "Uz Dom zdravlja i Županiju, Grad Slatina uključio se u projekt izgradnje bazena za hidroterapiju te svojim sredstvima pomogao završetak bazena dimenzija 8,5 x 5 metara, koji će odsad mališanima poslužiti za učenje plivanja", rekao je dr. Fotez.
U sklopu hidroterapijskog bazena, također u suradnji s Gradom, instalirane su bioionizirajuća i finska sauna. Kada se završi gradski projekt EPI centar Sequoia Slatina i otvori hostel, u kompletnoj ponudi posjetiteljima bilo bi i korištenje sauna i bazena s odgovarajućim terapijama i djelomičnom ili potpunom masažom tijela. P. Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT U TRI ETAPE

Klaonica u Otoku bit će završena 2022. godine

2

RADNICI NA SANIRANJU KVAROVA IMAJU SVOJ CJENIK

Radnik Vinkovačkog vodovoda snimljen kako traži mito

3

U OŽUJKU BI TREBAO HODATI BEZ POMOĆI

Maleni Šimun dobio koljensku protezu za samostalne korake